Hirdetés
- 22 millió Galaxy S25-tel indíthat a Samsung
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
A tegnapi nap felüdülés volt számomra. Reggel elmentem az én Mónikámmal vásárolni majd lementem és kipakoltam Röfiből a nem kellő szerszámokat. Azokat meg is pucolgattam és kifújattam belőle a port mert a cserepezésnél nagyon pusztulnak a gépek. Nyilván egy kis odafigyeléssel a gépek élettartama szépen kitolható. Van egy újonnan vásárolt Makita flexem ami 20 éves és még kutya baja. Mondjuk akkoriban még arra mentek a gyártók hogy ne a garanciaidő lejárta után 2 nappal menjen tönkre egy gép.
Miután feljöttem a pincéből tanultam Katicával. Nagyon élveztem a dolgot! Az első osztályos tananyagot még én is vágom. Ma is én fogok mellé ülni és ügyeskedünk.
Délután kimozdultunk de csak autóztunk egyet. Vettem egy motoros szintezőlábat ami egyedülálló a piacon. Igazából nem tudom egyáltalán szükségem van e egy ilyenre de régi álmom volt. Mindkét műszer működik vele. Majd készítek videót hogy milyen.
Elvileg ma viszem Röfit hogy megnézzék a kipufogóját javítható e és hétvégén lecserélik az olajat benne. Ha nem javítható akkor cseredarabot veszek rá. Ha minden igaz holnap megyek faanyagot venni egy féltetőhöz amit hétfőn készítek a Hiltis srácnak. Megpróbáltam géppel kifizettetni a munkámat de most ők is home office-ban nyomják ezért nem tud hozzáférni a gépekhez. Ez nem lopás hanem kedvezményt intéz csak rá!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen