Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

A tegnapi nap felüdülés volt számomra. Reggel elmentem az én Mónikámmal vásárolni majd lementem és kipakoltam Röfiből a nem kellő szerszámokat. Azokat meg is pucolgattam és kifújattam belőle a port mert a cserepezésnél nagyon pusztulnak a gépek. Nyilván egy kis odafigyeléssel a gépek élettartama szépen kitolható. Van egy újonnan vásárolt Makita flexem ami 20 éves és még kutya baja. Mondjuk akkoriban még arra mentek a gyártók hogy ne a garanciaidő lejárta után 2 nappal menjen tönkre egy gép.
    Miután feljöttem a pincéből tanultam Katicával. Nagyon élveztem a dolgot! Az első osztályos tananyagot még én is vágom. :DDD ;] Ma is én fogok mellé ülni és ügyeskedünk.
    Délután kimozdultunk de csak autóztunk egyet. Vettem egy motoros szintezőlábat ami egyedülálló a piacon. Igazából nem tudom egyáltalán szükségem van e egy ilyenre de régi álmom volt. Mindkét műszer működik vele. Majd készítek videót hogy milyen.
    Elvileg ma viszem Röfit hogy megnézzék a kipufogóját javítható e és hétvégén lecserélik az olajat benne. Ha nem javítható akkor cseredarabot veszek rá. Ha minden igaz holnap megyek faanyagot venni egy féltetőhöz amit hétfőn készítek a Hiltis srácnak. Megpróbáltam géppel kifizettetni a munkámat de most ők is home office-ban nyomják ezért nem tud hozzáférni a gépekhez. Ez nem lopás hanem kedvezményt intéz csak rá! :U
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák