Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Vacakul aludtam mert tegnap óta az álkapcsom jobb oldala nagyon fáj. Valszeg az egyik fogam gyökere gyulladt be. 3-3,5 óránként Kataflam ugrik hogy kibírható legyen a dolog. Kukim kivan!
    Tegnap az egyik fájdalmi szünetben elmentünk Fehérvárra a ped.szakszolgálathoz hogy megkérdezzük miért nem hívták be még Boldit kivizsgálásra ami ahhoz kell hogy az eredményekre hivatkozva rendelik el a fejlesztések irányát és mennyiségét a tóparton. Írni kellett egy kérvényt ami sürgeti a dolgot mert 2000 gyermek vár még előtte vizsgálatra. Ez most már kiegészül azzal is hogy ajánlást kell tenniük milyen oviba járhat a kis borsócskánk. Amit kinéztünk ovi és szerintünk jó lenne oda csak úgy nem vehetik fel! Oda csak úgy juthatunk be ha a ped.szakszolgálatnál úgy látják hogy oda mehet. Ehhez adnak egy kódot aminek bele kell passzolnia az ovinak a tól-ig hatáskörébe. Jelenleg Boldi F83-al rendelkezik ami oda egyáltalán nem jó. Szóval várunk a vizsgálatra. Max egy befogadó nyilatkozatot tehet az ovi hogy szeptembertől járhat oda a kis kukacosunk. :U
    Ma takarítjuk a lakást mert elég kupi van.
    Szép napot mindenkinek.

szerk. JAAAA! És a legfontosabbat kifelejtettem! Apám kért hogy fújjam fel a gumiját a kocsin mert mintha kicsit lapos lenne a bal első. (nem ezt cseréltem hanem a jobb elsőt) Mivel volt a héten szerdán reggel nálam kompresszor ami fel volt töltve elmentem felpumpálni a kerekeket körben. Nem a jobb első hanem a bal első volt tök lapos!!! EZ MIIII?!?! Holnap reggel vihetem apámat vásárolni és szedhetem le azt a kereket amivel eddig semmi(!) baj nem volt és hozhatom el gumishoz mert újra indult a gumis kálvária! Hiába fújattam fel teljesen leeresztett 2 nap alatt. ESZEM MEGÁLL!!!!

[ Szerkesztve ]

Aktív témák