Hirdetés
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap megkezdte tanulmányait Katicánk. Adri és Kati A tanévnyitó rendben zajlott mert a másik gyerekeink lefoglalták magukat.
Miután leadtuk még Sárit oviba bementünk vásárolni Fehérvárra. Megvettük a rádiót és voltunk az ósünben is. Hazafelé mekiztünk egyet ha már bent voltunk. Mire hazaértünk mehettünk is a gyerekekért. Délutáni programnak azt terveztük hogy lemegyünk autózni és megtanítani végre valahára Katit bicózni. Leszereltem a kitámasztókat és ha nagy arcú akarnék lenni azt mondanám hogy megtanítottam, de ez úgy zajlott hogy mentem mellette pár métert és meglöktem, majd ő már magától ment. Szóval ennyit a tanítástól. Cirka 1 perc alatt "megtanult".
Ma vissza kell mennem befejezni a koszorúzsaluzást mert rám hagyták a kőművesek. Ó de boldog vagyok... Szerencsére meg tudtam győzni a gyereket hogy jöjjön velem és segítsen. Egyelőre az eső nem ért ide amit ígértek és remélem ez így is marad.
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen