Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Elment ez a hétvége is. A könyököm pihent és most jónak tűnik, de nyilván ha elkezdem terhelni azonnal újra fájni fog. Ma leszegjük az istállót és zsindelyezni fogunk. Reggel be kell ugranunk a bádogos céghez a lemezekért és a felső részre hajtatnom is kell amit remélem holnap reggelre megoldanak.
    Tegnap semmi különös nem volt. A reggeli mise után bementem apámhoz beszélgetni és elhoztam egy nagyobb létrát hogy normálisan fel tudjunk mászni az istálló tetejére. Apám is el volt ájulva a Boldis számolós videótól. Az egész család együtt örül velünk mert tudják mekkora munka áll ez mögött. Az én Mónikám maga az istennő a család azon részében amiatt amit megtesz a kis cicaborsónkért. :DDD Óriási a kontraszt az egészséges gyermekeink és Boldizsárunk között. Ami ott magától jött és nem kellett vele foglalkozni az itt kín keserves munka árán jön csak létre, és ha nem küzdünk mi vagy a terapeuták akkor egyáltalán nem is alakul ki. Már oviköteles lenne de egyszerűen nem áll készen rá. Kaptunk halasztást és most gőzerővel küzdünk azon hogy kereken egy év múlva már elmondhassuk hogy megérett az óvodára. Utána harcolunk tovább hogy felkészítsük a rendes isire. Mindent meg kell tennünk hogy ne tegyék kisegítőbe.
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák