Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tudtam hogy nem tarthat örökké a lendület és eljön a pillanat amikor drasztikusan visszaesik a tempónk, de hogy így ?! Tegnap reggel miközben készítettem ezt a képet, beszakadtam a vízóraaknába és szétszabta a mellemet az aknafedél. Ezzel be is "aranyozta" az egész napomat. Ráadásul kukázódott egy tetőfedő clubos pólóm is. :W :W :W
    Még készítettem pár képet de majd szét szakadt a mellizmom. Pont a két bordám közé kaptam azt az átkozott vaslemezt. csomópont
    közelebbről.
    Gyerek telefonjának elég vacak a kamerája de az enyém egyenesen egy fos. Két oldalon megcsináltuk a ragalja lambériázását és az első 3 sor lécet felvertük. Ma a másik két oldalt fogjuk ugyanezt készíteni és ha marad idő rá, (remélem) akkor nekiállhatunk felfelé a fóliázásnak.
    Szerelmemék bementek az ósünbe tanszert vásárolni. Nagy vonalakban mindent megkaptak. Eddig 40 rugó ment el a 2 gyerekre. Katinak ma jön az iskolatáska 26-ért. Rezzenéstelen arccal veszem tudomásul hogy a ruházattal együtt 100 rugó lesz az iskolakezdés.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák