Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel nem volt kedvem gépezni. Úgy volt idő hogy csak az ünnepi XXX fért bele. Most komolyan! Ki választotta volna a gépezést?! ;] :DDD
    Szombaton autószereléssel indítottam a napot. A fékbetét. A bal első-külső fékbetéten nyomokban sem volt található ferrodo. Nem túl jó a kép de talán kivehető hogy a fém rész elkezdett belerágódni a tárcsába. Szerencsére a tárcsán még nem volt komolyabb sérülés.
    Egy kabaré volt hogy a kereket alig bírtam leszedni. A 4 csavar simán kijött de rá volt gyógyulva a felni a kerékagyra. Ha az út szélén defektet kellett volna szerelnem krokodilkönnyek között küzdöttem volna meg. Maga a betétcsere egy semmiség volt. Unixban készletről kaptam azonnal. 9 után végeztem a szervizzel. Természetesen mindkét oldalt cseréltem ahogy kell. Szerelés után bementünk ünnepi mekizésre. Szerelmeim
    Sárim a zaba után.
    Itthon már semmi különöset nem csináltunk.
    Tegnap reggeli mise után apámnál beszélgettem egy nagyot. Én vagyok az egyedüli aki szinte minden héten bemegy hozzá. Ne érezze magát annyira periférián az öreg ha már egyedül lakik. Itthon szerelmem nekiállt kipakolni a gyerekszobát hogy szerdától tudjuk festeni.
    Ma tárgyalni megyek reggel és holnap egy régóta halasztott cserépcsere javítást fogunk megcsinálni a gyerekkel.Utcafront
    Hátsó rész
    rácsos tartó
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák