Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel nem volt kedvem gépezni. Úgy volt idő hogy csak az ünnepi XXX fért bele. Most komolyan! Ki választotta volna a gépezést?!
Szombaton autószereléssel indítottam a napot. A fékbetét. A bal első-külső fékbetéten nyomokban sem volt található ferrodo. Nem túl jó a kép de talán kivehető hogy a fém rész elkezdett belerágódni a tárcsába. Szerencsére a tárcsán még nem volt komolyabb sérülés.
Egy kabaré volt hogy a kereket alig bírtam leszedni. A 4 csavar simán kijött de rá volt gyógyulva a felni a kerékagyra. Ha az út szélén defektet kellett volna szerelnem krokodilkönnyek között küzdöttem volna meg. Maga a betétcsere egy semmiség volt. Unixban készletről kaptam azonnal. 9 után végeztem a szervizzel. Természetesen mindkét oldalt cseréltem ahogy kell. Szerelés után bementünk ünnepi mekizésre. Szerelmeim
Sárim a zaba után.
Itthon már semmi különöset nem csináltunk.
Tegnap reggeli mise után apámnál beszélgettem egy nagyot. Én vagyok az egyedüli aki szinte minden héten bemegy hozzá. Ne érezze magát annyira periférián az öreg ha már egyedül lakik. Itthon szerelmem nekiállt kipakolni a gyerekszobát hogy szerdától tudjuk festeni.
Ma tárgyalni megyek reggel és holnap egy régóta halasztott cserépcsere javítást fogunk megcsinálni a gyerekkel.Utcafront
Hátsó rész
rácsos tartó
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen