Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem lesz idén One UI 7, de megtekinthető működés közben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Egész jól aludtam. Tegnap mégis dolgoztam mert elállt az eső. Mondjuk nem Etyekre mentem hanem megpróbáltuk befejezni az előtetőt. Még van rajta egy pár órás cserepezés de már közel a vége. Reggel befejezzük és valszeg utána megyünk Etyekre.
Boldi súlyáról nem nagyon írtam mostanában. Elég szépen eszeget de valahogy még mindig nem tudtuk elérni a 10 kilócskát. Ott lavírozunk alatta de csak nem tudjuk átlépni a bűvös határt.
Húsvétra bejelentkeztek apósomék. Már érzi hogy közel a vég és ezért minél többet szeretne az unokáival tölteni. Jöjjenek ha jönni akarnak.
Sajnos egyelőre elakadt a Hilti körfűrész projektem. Várom hogy átkerülhessek az ismerős sráchoz a szárazépítészet területre és esetleg valami engedményt kapni az elég vaskos árból.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 65QNED813RE / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen