Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Iszonyat szél fúj és ez meg is határozta az éjszakánkat. Mindenki rosszul aludt mert Boldi kifejezetten érzékeny erre. Még jó hogy ma nem dolgozok mert szétmenne az agyam.
    Tegnap mise után apámnál pakolgattam. Mondta az öreg gyűjtsem egy helyre azokat a dolgokat amik nekem kellhetnek még. Nem sok minden akadt mert a jobb cuccai már elkallódtak és csak a vacakok maradtak meg. Szinte mindenem van már ami valaha kellhet ami meg nincs azt veszek. Délután a kedvenc hobbimnak hódoltam. Mosógépet szereltem. ;] Az a bizonyos pár forintos vacak gumibak kb. eddig bírta. Az egyik fele elkopott és elkezdett ütni a dob. Megfordítottam hogy még egy darabig kibírja de rendeltem másikat máshonnan, hátha kapok gyári darabot. Ez valami gyenge utángyártott lehetett. Itt történetesen kemény 60 huf. az ára. :DDD
    Ma megyek édesemékkel gyógymasszázsra és Anitához tópartra. Táltosommal megyünk mert felnyalábolom a kennelnél hagyott raklapokat és visszaviszem. Nem hagyjuk ott a betéti díjat mert abból lesz az egyházadó fizetve. Holnapra van már meló. Volt kollégámnak megyek segíteni pár napot. Isten tudja mit fogunk készíteni. Majd alakul. Legalább nem lógatom itthon a lábamat.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák