Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Most az én drága szerelmem betegedett le! Kukim kivan!
    Tegnap reggel bementem és megvásároltam pár cuccot ami a következő munkámhoz fog kelleni a tulajdonossal. Sajnos teljesen elzárkóztak a holnapi kezdéstől ezért csúszik egy teljes hetet az akció. Remélem akad valami más majd jövő hétre.
    amikor hazajöttem reggeli után édesemmel és Boldival visszamentünk Fehérvárra szandált venni. Mivel nagyon befelé dől a kis tappancsa ezért mindenképpen jó minőségű szupinált talpú cipő jöhet csak szóba. Véletlenül találtunk rá egy nagyon barátságos kis cipőboltra ahol direkt ezekkel a lábbelikkel foglalkoznak. Családias hangulat és segítőkészség. Ezek után csak ide fogunk járni . Utána bementünk a Pepcoba pár ruháért szerelmemnek és a lányoknak. Mindenki kapott valamit. Én a Praktikerből egy zégergyűrű fogót. Kinek mire van szüksége. ;] :DDD
    Itthon délután én elmosogattam és édes pakolt.Rájöttem hogy többet kell a házimunkában segítenem ha rendet szeretnénk. Majd igyekszem segíteni őt.
    Ma a pincében rendszerezem a visszahozott anyagokat és táltosomból kipakolok. Ki kellene takarítani a téli cuccokat belőle.
    Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák