Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Jól aludtunk mert utolsó pillanatban úgy döntöttek Ildimamáék hogy mégsem alszanak nálunk hanem inkább jönnek ma reggel is. Az egész abból alakult ki hogy Karcsinak vannak papagájai amiket hozta a szokásos bornapi díszmadár kiállításra. Nagyon örültem neki hogy a helyemen alhattam és felhőtlenül meztelenkedhettünk mindannyian. Lehet rigolyás vagyok én már ahhoz hogy vendégeknek jópofizzak.
    Tegnap délelőtt beszaladtunk Fehérvárra táltit kitakarítani. Ha már ott voltunk megnézettem a szélvédőn lévő kavicsfelverődéseket de megnyugtattak hogy minden rendben van velük mert azok már javítottak. Beugrottunk a karosszériáshoz is és azt mondta 35-be megállhat az alvázvédelem a pár rozsdafolt kijavítással. Ennek igazán örülök, már csak ki kell majd valahogy vennem a munkából. Erre addig esélyem sincs amíg nem javítják meg kollégám autóját, ahhoz pedig sok pénz kell.
    Apámnál is voltunk egy villámlátogatáson nehogy azt gondolja hogy elfelejtkeztem róla. Unokáznia kell pár hetenként egy kicsit.
    Már régen gondolkodtam azon hogy nézek egy tárhelyet ahová a munkáimról készült képeket egyben feltehetem. Így apám is meg tudja nézni mit dolgozik a fia. Ő is építőiparos volt csak ő villanyszerelő. Már nyugdíjas az öreg. Szóval majd apránként dobok fel albumokat ide is ősrégi munkáimról.Sóskúti tető
    Ma folytatjuk a bornapozást. Délelőtt kimegyünk az árusokhoz. Tegnap is voltunk egy részen de inkább a vurstliba mentünk ki. Ma is megyünk oda is.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák