- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Egész kipihent vagyok annak ellenére hogy Kati mellettem aludt és félig rám feküdt. Kezdenek körülöttünk elcsendesedni a hullámok. Tegnap volt az esőbeállók tervezője mert volt pár vitás kérdés amit át kellett beszélni. Teljesen el volt ragadtatva hogy milyen munkát végzünk és szeretné ha a cég indulna a Tatai tóra készül valami monumentális faszerkezetű építmény és annak a pályázatán. Ott ilyen szintű munkavégzésre van szükség. Persze ilyenkor nincs itt egy főnök sem hogy ezeket hallja. Főleg a nagyfejű akivel picit összevitatkoztam. Na mindegy. Képekben dokumentáljuk az építést.
Dobok fel képeket hátha valakit érdekel.
az anyag amit 3 napig faragtunk
Ez is benne volt még ebben az időben
összeállítás közben
megpróbáltuk egyben feltenni a szaruállást de a magassága miatt nem ment
A fakötések csak Thor kalapácsával mennek össze
Ma folytatjuk az összeszerelést és az előregyártást. Elvileg ma lépcsőt és oldalpalánkot vagy az alját fogjuk készíteni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest