Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Egész jól ébredtem. Ébredés nélkül végigdurmoltam az éjszakát és ez nagyon jó volt.
    Tegnap rönkasztalokat gyártottunk. cirka 50 db. kell már csak. Egyet levittünk targoncával a mázsára lemérni. 295kilócska a drága. Azt nem tudom hogy az erdőben ahová nem tud majd a kocsi oda állni ki a f@sz fogja becincálni. Van ahol több száz métert kell vinni kézben. Ma már csak reggel foglalkozunk ezzel mert megjön az esőbeállók anyaga. Állunk is neki a 6m2-es bódéknak. Ezekből lesz asszem 4db.
    Hazafelé picit foglalkoztam a szalagfűrésszel is. az asztal 1mm-es szintkülönbségét próbálom meg kihozni melegítéssel. Meg lett melegítve és egy pillanatszorítóval túlhúztam. Ma reggel kiderül sikerült e a művelet. Ma hazaérve leszedem az asztalt mert állítanom kell rajta . 3 felfogatócsavarral van rögzítve és az egyik alá alátétet kell raknom mert nem merőlegesen fut a szalag az asztalra. Ha már lent van az asztal ránézek újra erre a kerékpárhuzamosításra. Lassan de biztosan haladok a tökéletesen használható felé.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák