Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit megfáztam tegnap és rögtön kiütötte a számat. Idejét nem tudom mikor volt utoljára herpeszem. Na nem mintha hiányzott volna. Édesem főzött nekem kamilla teát és azt fogok inni hogy rendbe jöjjek.
    Tegnap vakolás és hungarocelezés volt a munka. Ma elvileg gipszkartonozni fogunk de nem 100%. Azért mindenesetre átfutottam a neten este mi a neve a profiloknak és kiegészítőknek amit a plafonhoz kell venni ne tűnjek túl hülyének a boltban. Mindig fa vázra építettük a kartont de itt megkövetelik a fémvázat. Majd meglátjuk mi a sürgősebb. Nagyon nem izgulok mert azt csináljuk amit mondanak. Tegnap a műszaki ellenőr is kijött szemlére. Kiderült hogy le se kellett volna vernünk azt a 30m2 vakolatot. Ennyi. Nem tudom ki fogja benyelni ezt a költséget...
    Úgy döntöttünk hogy 3 hét múlva elmegyünk újra 4D UH.-ra mert már nagyon kíváncsiak vagyunk hogy fiú lesz e vagy lány. Bevallom hogy nekem bejövősebb lenne a nunás megint. Olyan csajpárti vagyok hogy csak na. Idegösszeomlást kapok már ettől a kettőtől is amikor veszekednek (szinte mindig) de mégis.
    Édesem szépen dombosodik. Felejtős egy normális ölelés már. Ez inkább amolyan összeborulás szokott lenni mint egy régi cimborámmal. Remélem több gyerekünk nem lesz.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák