Hirdetés
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Ma kicsit lustiztam.Vagyis bekapcsoltam a gépet és teszteltem és ezért nem az első volt a naplobejegyzést megtenni.Tegnap csak ugy hecc kedvéért csináltam egy ilyet.Mindezt 2,15V-os memofesz mellett. Nagy vihart is kavart a DDR2 tunng topikban az eset.Nagy divat hogy leszolják a giga lapokat és az olcso kingmax memokat.Ezeknek az embereknek ez egy komoly fricska volt mégha csak auto időzitéssel is ment neki ez a magas freki. Jót mulattam magamban az egészen. Tegnap megültük Imrus szülinapját.Igazábol sak a tortát szeltük most fel mert a játékkat megkapta már.Ő választotta ki.A tortája egy hadihajó volt.Csak egy szeletet mertem belőle enni mert igy is már félelmetes 92(!)kiló vagyok. Ez beszarás!!!!Mozognom kell!!!
Már nagyon vágyom egy kis munkára.Kint van 3 árajánlatunk és semmi.Mindenki csak tördeli a kezét.Jahh!És ne felejtsük el hogy aki meg nekünk tartozk többszáz rugoval azt meg nagyon nem hozza láza hogy törlesszen..Igy van ez a magyar épitőiparban.
Ma menyasszonyitorta kiállitásra megyünk. Semmi kedvem hozá de nem akarom megsérteni a sogornőmet.Ők is kiállitanak.Remélem lesznek jó csajok is..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen