Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
Hirdetés
-
A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
gp Tíz éve jelent meg a játék, épp ideje volt hogy kapjunk egy új részt.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Tegnap a friss hóban picit szánkóztunk a gyerekekkel majd "véletlenül" kialakult egy hogolyócsata.Nagyon jó volt.Avégén máranyósom ,sogornőm és mami is benne volt.Kár hogy mindenki engem dobált.ersze jókat derültem hogy mit bénáznak.A gyerekeknek pedig végre lett egy kis színük.
Tervben volt hogy irok a blogomba valami évértékelőt az elmult esztendőről de elmaradt.Nem is tudom mit irhatnék 2007-ről.Megcsináltunk 4 komplett tetőt ,kisebb nagyobb zsaluzásokat, egyéb kisebb tetőmunkákat és javitásokat.Egycsoo pénzel lognak nekünk amit valszeg soha nem kapunk meg.Ilyen ez az épitőipar.
Elkoptattam 4 rampárt, 2. procimat nyuzom és a 2. alaplapomat.Ami még emlékezetes volt hogy nyáron nagyon lebetegedtem.Ilyen beteg tlán mg nem is voltam.Napokig feküdtem 39 fok feletti lázzal és folyamatos hasmenésem volt.1 hét alatt fogytam 5 kilot és elhagyott minden erőm.
Viszont voltak szívmelengető dolgok is.Igazi bensőséges dolgok.Ezeket nem részletezem.
Remélem az idei év egy picit jobb lesz mint a tavalyi.
Szép évet mindenkinek![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Legszebb nők!
- Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest