Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkameráját demonstrálja a Vivo X200 Pro
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon jól aludtunk! Katica nem sírt éjfélig ezért édeske is tudott aludni ami igencsak ráfért. Elég betegecske szegény. Tegnap volt dokinál és kezdődő tüdőgyulladást állapított meg. Ennél a dokinál délután volt, reggel pedig a 6 hetes nőgyógyászati kontrollon voltunk. Jó sokat kellett várnunk mire végre bejutottunk pedig időpontra érkeztünk. Sőt egy órával előbb hátha bemehetünk. Szerencsére minden rendben van édessel odalent.
Miután hazaértünk én zúztam is dolgozni. Majdnem dél volt mire oda értem. Csatornára tettem fel a lefolyókat és fém ablakpárkányokat építettem be. Ezzel le is telt a munkaidő. Ma valszeg lambériázni fogunk de ki tudja mit hoz a sors..
Hazafelé kiviszem a gyalugépet a srácnak akinél csináljuk a játszóteret hogy a faanyagot tolja át. Jó későn fogok hazaérni.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen