Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt!

Tegnap maminál vendégeskedtünk mert oda is megérkezett a Jézuska!Gyerekek nagy örömel bontogattak ujra.Sajnos Zsani itt sem kapta meg a hőn áhitott lovaskocsijátés ezért nagyon csalódott volt.(égre földre nem lehetett kapni sehol azt a speciális lovasocsit)
    Mi egyszámitógéppel leptük meg sogornőmet.Egy használt de megbizható P4-1,5ghz-es wilmával.Nagyon örült!Jobban örült mint a gyerekek.Jó látni hogy ennyi boldogság volt ott jelen azokban a pillanatokban.Én ujabb 2 pulcsit kaptam.Mondhatni az éves ruházkodásomat karácsonykor rendezik le.Ez engem cseppet sem zavar mivel nekem az a legfontosabb hogy ajándékozni tudjak másoknak.Ami nekkem esetleg kell azt ugyis megveszem év közben.Most pl. ha elviszik a memoimat beujitok egy pár crucial ballisztkre.Lehet tracert veszek.Ez még nem érett meg bennem.És persze mostmár csak megjönnek a garis OCZ-im is.
    Ma itthon leszünk és mamiék jönnek hozzánk.Délután meg lehet hogy megyünk apámékhoz.Ez azon mulik hogy mostohaanyám hogyan lesz.
    ÁÁÁÁÁ!!Majd el felejtettem!Már 90 kilo vagyok hála a karácsonynak!!!Elképesztő hogy felszedtem 5 kiot sec perc alatt!!!
    SZép karácsony másnapját mindenkinek.

Aktív témák