Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Lassan ébredezek. A kávé egyre nehezebben kelt életre. Arany pici tündérkaticám ügyesen aludt az éjszaka. Csak 3 és fél óránként kelt fel enni. Szerencsére édesnek nagyon sok teje van. Még fejnie is kell mert fáj a cici a sok tejtől. Ennek kifejezetten örülök mert szerintem amíg tud addig szopiznia kell a gyerkőcnek.
    Sokszor csak nézem ahogy piheg a kis szerelmem. Olyan gyönyörű! Nem is értem hogy sikerült ilyen szépre. :DDD Igazi szerelemgyerek! :B Hát nem gyönyörű?! :) El vagyok ájulva teljesen! Sokat mosolyog ami azt jelenti hogy jól érzi magát velünk. Még csak 1 hetes de már rengeteget sétáltunk vele. Persze mindenki megállít minket hogy láthassa ezt a gyönyörűséget. Én persze büszkén feszítek. ;] :DDD
    Tegnap egész jól haladtunk a maszek munkában. Vasárnap és hétfőn cserepezésre elkészülhetünk vele. Igyekeznünk kell mert a játszótérrel már nagyon várnak rám. :DDD
    Ma visszatérek a munkahelyemre. Ott lenyomok 3 napot nehogy szó érje a ház elejét.
    Cuncikával tegnap este beszélt édes. Unatkozik az apjánál mert nem vett ki szabit az első hétre amikor ott van. Inkább maradt volna itthon velünk. Sajnálom őt!
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák