Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt!
Tegnap ismét szembesültünk a kőművesek remek munkájuknak a pontatlanságával.Adott egy téglalap alaku egyszerű épület, és sikerült ugy felépiteni nekik hogy a két hosszabbik oldala nem egyforma hosszu és egy derékszöges sarka nincs neki.Sirni tudnék ilyenkor.Persze mi nem mehetünk máshoz csakis a párhuzamhoz ezért a hátsó oldalán az épületnek a fal szélétől egyik fele a tetőnek 10 centivel beljebb lesz.Zoli meginterjuvolta az igencsak kapatos szakembert hogyan sikerületett ez a kis malőrt megejteniük.A válasz annyi volt hogy nem ellenőriztünk utána...
Én közben elkértem a mérőszallagjukat és lopva ellenőrizte hogy azonos számrendszerben számolunk e."Meglepetten" tapasztaltam hogy teljesen azonos feltételek adottak mindkettőnk számára mégsem élünk mindketten a mérősegédeszköz többszöri használatával.Szeretném azt hinni hogy a tulajdonos legalább kevesebbet fizet ennek a teamnek mint ha jól végeznék a dolgukat.BÁÁÁR azt sem érteném meg.Mikor fog oda elérni magyarország hogy a pontosság fontosabb lesz mint az olcsóság?
Saját apám olcsobb kőművest választott mint egy jót.Gondolta majd ő ellenőrzi és ha nem jóakkor ebontatja.Nagyon kevés derékszög és függő lelhető fel a házában.Mert ha nincs meg az indittatás a szakemberben hogy jót készitsen akkor hiába áll mögötte bárki is....
Legyen mindenkinek szép napja.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen