Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt!

Tegnap ismét szembesültünk a kőművesek remek munkájuknak a pontatlanságával.Adott egy téglalap alaku egyszerű épület, és sikerült ugy felépiteni nekik hogy a két hosszabbik oldala nem egyforma hosszu és egy derékszöges sarka nincs neki.Sirni tudnék ilyenkor.Persze mi nem mehetünk máshoz csakis a párhuzamhoz ezért a hátsó oldalán az épületnek a fal szélétől egyik fele a tetőnek 10 centivel beljebb lesz.Zoli meginterjuvolta az igencsak kapatos szakembert hogyan sikerületett ez a kis malőrt megejteniük.A válasz annyi volt hogy nem ellenőriztünk utána...
    Én közben elkértem a mérőszallagjukat és lopva ellenőrizte hogy azonos számrendszerben számolunk e."Meglepetten" tapasztaltam hogy teljesen azonos feltételek adottak mindkettőnk számára mégsem élünk mindketten a mérősegédeszköz többszöri használatával.Szeretném azt hinni hogy a tulajdonos legalább kevesebbet fizet ennek a teamnek mint ha jól végeznék a dolgukat.BÁÁÁR azt sem érteném meg.Mikor fog oda elérni magyarország hogy a pontosság fontosabb lesz mint az olcsóság?
    Saját apám olcsobb kőművest választott mint egy jót.Gondolta majd ő ellenőrzi és ha nem jóakkor ebontatja.Nagyon kevés derékszög és függő lelhető fel a házában.Mert ha nincs meg az indittatás a szakemberben hogy jót készitsen akkor hiába áll mögötte bárki is....
    Legyen mindenkinek szép napja.

Aktív témák