- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Egészen megfeledkeztem róla hogy ma vagyok 37 éves. Ha édes nem köszönt fel nem is foglalkozom vele. Ilyen az élet. Van az a kor amikor már nem tartja számon az ember. Igazából nincs semmi olyasmi bennem hogy szégyenlem a koromat ezért nem tartom, csak már egyáltalán nem fontos. Édes mondta hogy készülnek valami kis meglepivel nekem. Ez biztosan valami édesség lesz mert 2 dolog ami nagyon hat rám. 1- női segg. 2- gyomorkényeztető cuccok.
Tegnap nyugis napunk volt. Végre a főnök nem zargatott azzal hogy cserepezni kellene. Így hogy nem idegesített azonnal jobban haladtunk. Ha minden össze jön akár délután fel is szórhatjuk az egész cserepeket. Majd alakul.
Gyalugép ápdét lezsírozva PH!-s arccal. Jövő héten el is készül. Nyami nyami! Nagyon királyos lesz a gép.
Hétvégén ha minden jól megy jönnek a gyermekeim és közösen lemegyünk gyereknapozni T.bányára. Ez a terv.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest