- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Picit jobban aludtam ezen az éjszakán. Vagyis inkább azt mondom hogy kiütött a fáradtság teljesen és kómába zuhantam. Már rám is fért.
Tegnap szereztem ékszíjat és össze dobtam a gyalut. Már majdnem kész is vagyok csak sajnos ez a motor kikészít idegileg. Erős mint az állat csak egy atomerőmű kell neki hogy elinduljon. Eddig az itthoni 22L-es biztosítékról elindult de most hogy egyszerre kellene a gyalutengelyt is indításkor megforgatnia már leold. Olyan szinten fáradt voltam már este hogy képtelen voltam foglalkozni tovább vele. Sajnos kiderült az is hogy egy lágyindító csak az indításnál segítene de mivel terhelésre nagyobb áramot vesz fel mint 16A ezért nekem inkább inverter kellene ami 30 rugó lenne. Már úgy vagyok vele hogy kib@szom az ablakon a motort és veszek egy kisebbet. Ma még készítek a fúrógépbe egy adaptert amivel meg tudom pörgetni a motort hogy legalább 22L-es biztosításnál elinduljon és ne vágja le. Jó volna ha legalább működni látnám a több hetes szenvedésem gyümölcsét. Bádogosnak leadtam a megrendelést egy pompás kis forgácskihordóra.
Motornak utána fogok nézni hogy át lehetne e kisebbre tekercseltetni és ha igen mennyiért.
Már egy egész szappanopera keletkezett ebből a gépből.
Munkahelyen elég jól haladunk. Szerintem holnap be is fejezzük az itteni munkásságunkat. Még meglátjuk hogy alakul.
Édes már nagyon hiányzik! Az hogy esténként nem közösen alszunk el és nem tudunk beszélgetni teljesen kiakaszt! Még ma kell kibírni mert holnap szabados.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 9300 (i7-1185G7, 16GB DDR4, 512GB NVMe, 13,3 IPS matt, 1 év bolti gari)
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHz CL28 / G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL28
- Acer Aspire 3 A315 Dobozos AMD Ryzen 5 7520U 4mag 8Gb 512GB SSD 15.6" FHD AMD Radeon Graphics
- Madlions MAD G 8K black gamer egér (PAW3395, 43g, 8K)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest