Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 22 millió Galaxy S25-tel indíthat a Samsung
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nagyon nem aludtunk jól. Cunci fent volt 2x is és a kettő között nem is aludtunk édessel. Most elég hulla vagyok.
Tegnap nem voltam valami jól. Elvittem cuncit oviba és utána csak mostam egy adagot és elmosogattam de máshoz nem volt erőm. Mondjuk a tiszta ruhákat leszedtem és össze hajtogattam de mást tényleg nem. Ma porszívózok is mert kétnaponta legalább kell. Lehet fel is mosok. Majd még meglátom.
Reggel közösen indulunk édessel és mi ovi felé megyünk ő pedig dolgozni. Délután közösen megyünk cunciért és a 16,35-ös busszal viszi édes Pestre az apjához. Elvileg utána nem sokra rá hozzák hozzám a csereprocit amit bizniszeltem. Este tesztelgetem.
Holnap jönnek gyermekeim. Már régen láttuk őket. Szilveszterkor voltak itt. Tegnap felhívott Imrus hogy eljönnének és már nagyon hiányoznak tehát jöjjenek csak!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- ÚJ Gigabyte G6X 9MG 2024 - 16"WUXGA 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 2 év gari
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehet
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ MSI Cyborg 14 A13VF - 14" WUXGA - i7-13620H - 144Hz - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2+év garancia
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR ! ÉRTÉKCSÖKKENT !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen