Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma pont korábban ébredtem. Jól aludtam édessel ellentétben aki nagyon rosszul aludt. Cuncika úgy néz ki le fog betegedni mert sokat köhögött az éjjel. Ennek nem örülök de ha megbetegedik akkor inkább most amikor itthon vagyok mint ha már dolgozok én is.
    Tegnap felhívtam azt a munkalehetőséget amit a munkaügyi központban írtam fel. 2 hét múlva kezdődne az a munka és sajnos Szeged melletti ottalvós lenne. Ha más addig nem jön össze akkor el kell vállalnom.
    Úgy néz ki a gépemet elviszik. Ezt nem akarom elkiabálni mert most kivételesen én is csökkentem a sikeres üzlet esélyét. El kell mondjam hogy úgy látom az anyagi gödörből hamarosan kikecmergünk (feltéve ha gyorsan találok munkát) és akkor nem kell eladnom a gépet. Ez nem ezt jelenti hogy egy jó ajánlat esetén nem adom oda csak már mondjuk így nem vagyok már alkuképes. Majd alakul.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Vásárolni voltunk és itthon voltunk egész nap. Édes cuncika szobájában játékokat válogatott. Próbált valami rendfélét csinálni de ez egy szélmalomharc. Most épp rend van de ez csak egy átmeneti állapot. :DDD
    Ma délre megy dolgozni szerelmem és estig lesz. Sajnos most ilyen a beosztása.
    Megyek tolok egy kis cry2.-t. ;]
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák