Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Azt nem mondom hogy jól aludtam de eltelt ez az éjszaka is. A tegnapi napunk nyugisan telt el. Elvittük reggel cuncikát az oviba és hazafelé bevásároltunk. Szerencsére nem költöttünk sokat. Most abból a kevés pénzből is faragnunk kell amit előirányoztam a megélhetésre. Hazaérve reggeliztünk és picit lepihentünk. Édes megfőzött és 11 körül lementünk táltit lemosni. Nagyon fincsi melegen sütött a napocska. Csodaszép lett a paripánk! Amióta nálunk van még lemosva nem nagyon volt. Mivel munkásautó inkább csak hajtjuk nem foglalkozunk vele. Mivel nagyon jó idő volt ezért elmentünk sétálni édessel. Az egyik parkban kiültünk egy napsütötte padra és élveztük a napsütést.Élvezkedünk... Akkor ott elfelejtkezhettünk minden gondunkról ami van. Sajnos nem maradhattunk sokáig mert édesnek indulnia kellett dolgozni. Hazajöttünk és ebédeltünk majd édes fürdött és indult is. Én elmosogattam és felporszívóztam majd leültem a gép elé munkát keresni. Sajnos nem jártam sikerrel. Csupa mérnökembert keresnek vagy minőségellenőrt. Kétkezi munkást elvétve de építőiparba semmi. :( Ma feltöltjük a mobilomat és körbetelefonálom az ismerőseimet. Remélem valami össze jön.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák