Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap nem volt netem . Nem a szolgáltató hibája hanem a router valamiért nem működött. Reggel leültem a gép elé és nem volt kapcsolat. Mivel nem adtuk még fel a számlát ezért gondoltam lekorlátoztak minket (bár a levelük szerint csak e hó végén teszik meg) és nagyon nem izgattam magamat mert a mai fizetésemből fogjuk feladni. Este azért biztos ami biztos újraindítottam a routert és visszajött. Mivel ilyen gondom még soha nem volt ezért eszembe sem jutott hogy ez lehet a gond.
    Nagyon nincs mit írnom mert szerencsére nem történik velünk semmi. Ennek most kifejezetten örülök mert ha velünk történik valami az jó nem lehet...
    Ma farsang van az oviban. Én is sietek haza mert ott akarok lenni! Érdekes szitu lesz mert ott lesz cunci apja is. Erről van egy friss történet. Tegnap este lementek pár szem narancsért édessel a boltba és lefelé menet valahogy cunci kibökte hogy az apjánál véletlenül kimondta a nevemet ezért kapott egy búbolást a fejére kólás üveggel. Na nem nagyot csak legyintést. Édes értetlenül mondta neki hogy nem érti miért tilos a nevemet még csak kiejteni is. Mi sem bántjuk őt ha kimondja a jelenlegi csaja nevét. Erre a válasz- Mert ti rendesek vagytok.- Erre mit is mondhatnék...
    Kíváncsi vagyok hogy ma milyen fogadtatásban lesz részem. Édes már fél 3-kor ott lesz az oviban és az apja is oda fog érni 3-ra. Én valamikor negyed 4 körül fogok érkezni és érdekes lesz hogy cunci oda mer e majd jönni üdvözölni a szokásos mély ölelős nagypuszis üdvözlésre vagy csak integet. Vagy még az sem. Nem fogok nyomulni és nem fogok megsértődni ha az apja jelenléte miatt nem mer majd oda jönni. Az előző évi farsangnál az elbúcsúzás volt ilyen. Oda mentünk hogy elköszönünk és ölelős puszit kaptam. Az apja meg tőlünk fél méterre. Utána hetekig érezhető volt cuncin hogy ellenünk hangolják. Most is úgy lesz hogy a farsangi mulatságról az apja viszi el és mi megyünk érte vasárnap.
    Készítünk képeket és holnap feltöltöm a naplómba a jobbakat.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák