Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ez a hétvége is elosont. Semmi mást nem tettünk csak élveztük egymás társaságát. Cuncika egy angyal volt. Be nem áll a szája. Elképesztő mennyit beszél! Természetesen a tévét el is lehet felejteni mellette. Nem vagyok nagy tévénéző de azért a híradót megnézem minden nap. Amióta együtt élünk édesékkel meg kellett tanulnom szájról olvasni vagy épp a hangfoszlányokat kiegészíteni agyban hogy mi is lehetett a hír. Persze ilyenkor bosszankodok egy picit de nem veszélyes. Inkább zsizsegjen körülöttem mint magába zárkózva üljön a szobájába. Már fent van most is és be nem áll a szája. Elképesztő! :Y
    A héten szabin lesz édes. Már ráfér egy kis pihi. Pénteken farsang lesz ezért el fogok előbb jönni a munkából. Na nehogy már ne legyek jelen cuncika farsangján. Egy hercegnő lesz aki egyben menyasszony is. Már teljesen be van sózva. Természetesen az apja is jönni fog mint tavaly.
    Ma munka. Elkértem a kollégámtól a 0-ás gépét és este megnyír édes cuncival. Már kezelhetetlenül hosszú a hajam.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák