- Januárban startol a OnePlus 13
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
ha valóságban is jók lesznek a kamerák, akkor az alapkiadás nagyon jó vétel lesz.
-
hdavid1
tag
OV50H lesz az új sláger ezekszerint.
-
roli543
őstag
Az a vörös verzió úristen
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
addikt
Tetszik, főleg a piros.
Kijelző spec is durva..Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Jó lenne, tetszene, kéne, alap is, pro is, a sem érdekel ha nagy, csak nekem ez nehéz, a mostani 160 gramm körül van, az jó, az nagyon jó.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ígéretesnek tűnik , fehér színben nagyon jól mutat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
szaszy1990
kezdő
mègha beszerezhető lenne itthonra megbízható forrásból
-
judas13
addikt
Nagyon adnám.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ridiculous
aktív tag
Elég tetszetős kis cucc, de a mérete sajnos nálam kizáró ok.. már a 6,4" is sokszor kényelmetlen
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
gattolino
senior tag
válasz ridiculous #9 üzenetére
Hát haver szokj hozzá. Én is ilyen voltam mint te, de rájöttem hogy sokkal többet ér a tartalomfogyasztás, illetve nagyobb akksi a felhasználói élményhez hozzáad rendesen.
Vivo X90 Pro Plus
-
joey04
titán
válasz ridiculous #9 üzenetére
Nekem kis kezem van, 4" felett már kizárt a fogásváltás nélküli használat. Akkor viszont már úgy vagyok vele, legyen minél nagyobb, mert legalább tartalomfogyasztás és üzemidő tekintetében hatalmas az előrelépés.
-
joey04
titán
TS árak kint. [link]
-
csendes tag
bejöttek az unalmas telefonokkal, és csodát vártak. Most hogy csináltak egy nem csak válllaható hanem jól kinéző telefont, már kivonulnak. Jó sok értelme volt. Ha most jönnének be ezekkel a telefonokkal/dizájnal még lehet hogy számokban és mérhető részesedésük lenne/lett volna, nem csak egy, a felsorolási listában hogy kik osztoznak az 1%-os "egyéb"-en. Csak gratulálni tuduk.
Tóth Attila 0630 1430 999 tpontattila@gmail.com
-
-
-
válasz Luck Dragon #15 üzenetére
Ő nem akart. Majd ő akart. Most nem tudom mi van.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
joey04
titán
válasz pusszycat #16 üzenetére
Akar veled a fene, de a legutóbbi meglepett, ezért néztem nagyokat, azt az elvadult trollkodást még belőled sem néztem ki, ez váltotta ki a reakciót amolyan vicces trollnak gondoltalak, de azóta sajnos látom, hohy a hc ph troll csapat tagja van. Többet nem fordul elő, ígérem!
-
Most mit mondjak mikor egy elvakult iPhone-os is szidja a saját telefonját, gondolok én itt most Joe-ra. És még én vagyok a troll. Már az apple watch is merül, pedig eddig sem bírt ki egy napot. De megy a rongyrázás, hajtépés.
-
ridiculous
aktív tag
válasz gattolino #10 üzenetére
Szokjon hozzá aki akar, haver.
Nem akarok lassan egy tablet méretű eszközt telefonnak használni ha egyszerűen kényelmetlen és nem praktikus..
Ha meg esetleg ennyire nőnek a méretek és nem lesz kisebb akkor váltok valami Samu Fold szerűségre, de biztos nem fogok egy péklapáttal mászkálni ami lassan a zsebembe sem fér el.[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
-
-
addikt
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #28 üzenetére
Az ultra az igen. Az brutál.
-
-
joey04
titán
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
főleg ne almázzon nekem egy csúcskamerás telefon topikjában, mert morcos leszek
-
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
A háttérben mi kommunikálunk, amiről te mit sem tudsz.
-
Tényleg nem …
De az sem szeretném , hogy kettőtök egymást piszkálja .
Két ilyen régi motorosnak nem áll jól .
Egy szó mint száz ; peace.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zsbalazs
csendes tag
Honnan lenne èrdemes beszerezni? Tudtok tippet adni?
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Januárban startol a OnePlus 13
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bestbuy játékok
- Napelem
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest