- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
zsbalazs
csendes tag
Honnan lenne èrdemes beszerezni? Tudtok tippet adni?
-
Tényleg nem …
De az sem szeretném , hogy kettőtök egymást piszkálja .
Két ilyen régi motorosnak nem áll jól .
Egy szó mint száz ; peace.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
A háttérben mi kommunikálunk, amiről te mit sem tudsz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
joey04
titán
válasz
Luck Dragon #30 üzenetére
főleg ne almázzon nekem egy csúcskamerás telefon topikjában, mert morcos leszek
-
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #28 üzenetére
Az ultra az igen. Az brutál.
-
-
-
Téged pénzel az Apple, h véd a renoméját? Mert akkor én is bevágom a durcit.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz
gattolino #10 üzenetére
Szokjon hozzá aki akar, haver.
Nem akarok lassan egy tablet méretű eszközt telefonnak használni ha egyszerűen kényelmetlen és nem praktikus..
Ha meg esetleg ennyire nőnek a méretek és nem lesz kisebb akkor váltok valami Samu Fold szerűségre, de biztos nem fogok egy péklapáttal mászkálni ami lassan a zsebembe sem fér el.[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Most mit mondjak mikor egy elvakult iPhone-os is szidja a saját telefonját, gondolok én itt most Joe-ra. És még én vagyok a troll. Már az apple watch is merül, pedig eddig sem bírt ki egy napot. De megy a rongyrázás, hajtépés.
-
joey04
titán
válasz
pusszycat #16 üzenetére
Akar veled a fene, de a legutóbbi meglepett, ezért néztem nagyokat, azt az elvadult trollkodást még belőled sem néztem ki, ez váltotta ki a reakciót
amolyan vicces trollnak gondoltalak, de azóta sajnos látom, hohy a hc ph troll csapat tagja van. Többet nem fordul elő, ígérem!
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Ő nem akart. Majd ő akart. Most nem tudom mi van.
-
-
-
bejöttek az unalmas telefonokkal, és csodát vártak. Most hogy csináltak egy nem csak válllaható hanem jól kinéző telefont, már kivonulnak. Jó sok értelme volt. Ha most jönnének be ezekkel a telefonokkal/dizájnal még lehet hogy számokban és mérhető részesedésük lenne/lett volna, nem csak egy, a felsorolási listában hogy kik osztoznak az 1%-os "egyéb"-en. Csak gratulálni tuduk.
Tóth Attila 0630 1430 999 tpontattila@gmail.com
-
joey04
titán
TS árak kint. [link]
-
joey04
titán
válasz
ridiculous #9 üzenetére
Nekem kis kezem van, 4" felett már kizárt a fogásváltás nélküli használat. Akkor viszont már úgy vagyok vele, legyen minél nagyobb, mert legalább tartalomfogyasztás és üzemidő tekintetében hatalmas az előrelépés.
-
gattolino
senior tag
válasz
ridiculous #9 üzenetére
Hát haver szokj hozzá. Én is ilyen voltam mint te, de rájöttem hogy sokkal többet ér a tartalomfogyasztás, illetve nagyobb akksi a felhasználói élményhez hozzáad rendesen.
Vivo X90 Pro Plus
-
ridiculous
aktív tag
Elég tetszetős kis cucc, de a mérete sajnos nálam kizáró ok.. már a 6,4" is sokszor kényelmetlen
[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
judas13
addikt
Nagyon adnám.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
szaszy1990
kezdő
mègha beszerezhető lenne itthonra megbízható forrásból
-
Ígéretesnek tűnik , fehér színben nagyon jól mutat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jó lenne, tetszene, kéne, alap is, pro is, a sem érdekel ha nagy, csak nekem ez nehéz, a mostani 160 gramm körül van, az jó, az nagyon jó.
-
Tetszik, főleg a piros.
Kijelző spec is durva..OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
roli543
őstag
Az a vörös verzió úristen
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
hdavid1
tag
OV50H lesz az új sláger ezekszerint.
-
joey04
titán
ha valóságban is jók lesznek a kamerák, akkor az alapkiadás nagyon jó vétel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Különleges kivitel, Gen 3-as csúcshardver és fejlett kamerák a középpontban.
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ISO elrendezésű Keychron klaviatúrák numerikus paddal
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest