- IFA 2026: Kilométeres távolságban is mérne az új Ulefone, de mennyire pontosan?
- IFA 2026: Aranyat ér a Status Pro X fülhallgató GoldenSound kiadása
- Harry Potter-kiadást kapott két Realme
- Nekem VIII: itthon nem kapható Sony vált Android 17-re
- IFA 2026: Megvan a kivehető akciókamerával szerelt telefon ára
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
És a Pixel telefonok még teljesen jók. Anno a HMD Nokia celeb reklámjai azért voltak viccesek, mert az 50-80 ezres kategóriából osztották, hogy milyen jó a kamera.
Tehát egy Pixelnél az ember elhiszi, hogy jó telefon. Csak nem hiteles. Tavaly is a varrottképű híresség is rettentő szánalmas volt.Én most már semmin nem lepődök meg. Amikor megkérdezik az 1bit-es usert hogy 2-3 kamera képét összehasonlítva melyik a legszínhűbb és melyik rögzítette a részleteket jobban (P10Po vs I17P vagy bármi egyéb ahol Pixel vs Iphone) ott általában meglepődik az illető, hogy jé van más készülék ami jobb képeket lő mint az I17P.
Ok, nem minden esetben jobb ,de jól mutatja, hogy a Pixelt még mindig nem ismerik igazán.Amásik amitől elegem lett és utána le is iratkoztam az a Versus csatorna, volt pontosan ezen video végett. Blind test which phone wins.. 3 készülék.. a GSMArena-val közösen... ami valójában arról szólt, hogy találjuk ki melyik képet lőtték Iphone-nal.... besz@rás...
itt volt az a pont amikor elengedtem ezt a szar csatornát...Nem akarom védeni a Google-t és a Pixel termékeket azok sem hibátlanok, akku,modem, a hangja messze nincs Honor M8P szinten, és értem hogy az Apple nagyobb jobb brand és a telefon is Isten király (volt) néhány éve amíg az Android a laggolós rendszerbe tartozott.. és persze: most secure in the world.. ahham!!! Azért van-volt, egy halom tárca hack-elés Revolut esetén, mert annyira secur....
-
janeszgol
félisten
értem én, hogy kevés olyan "sztár" van, de akkor vagy nem kellene velük megpróbálni eladni a márkát, mert láthatóan úgyse működik, vagy olyan szerződést írni, hogy akkor X ideig csak ezzel mutatkozhat és ha megszegi a szerződést, akkor fizetnie kell. a jelenlegi formában mindenképpen szánalmas
És a Pixel telefonok még teljesen jók. Anno a HMD Nokia celeb reklámjai azért voltak viccesek, mert az 50-80 ezres kategóriából osztották, hogy milyen jó a kamera.
Tehát egy Pixelnél az ember elhiszi, hogy jó telefon. Csak nem hiteles. Tavaly is a varrottképű híresség is rettentő szánalmas volt. -
gliskard
senior tag
értem én, hogy kevés olyan "sztár" van, de akkor vagy nem kellene velük megpróbálni eladni a márkát, mert láthatóan úgyse működik, vagy olyan szerződést írni, hogy akkor X ideig csak ezzel mutatkozhat és ha megszegi a szerződést, akkor fizetnie kell. a jelenlegi formában mindenképpen szánalmas
Ha nem lenne marketing szempontból nagyobb haszna mint amennyibe kerül, akkor nem csinálnák. Illetve minden eseménynek ma már van egy SM hatása is, pl. mi is beszélünk közvetve a Pixel 11 Pro-ról, ez is egyfajta reklám.
-
g-thomas
senior tag
-
g-thomas
senior tag
Mint mikor valamelyik Samsung(?) bemutatón lehetett látni a reklámarcot iPhone-nal.
hát valahogy úgy
-
Jadro
veterán
Emlékszem mikor Jessica Alba mutatta be az aktuális csúcs BlackBerry telefont. Feltöltötte netre, hogy milyen jó. Csakhogy az adatokból kiderült, hogy mindent Iphonnal csinált.
Nehogy itt is ez legyen...Nehezen tudom elképzelni, hogy Usánkában a Pixelt reklámozó sztárok ne Iphone-t használjanak alaptelefonként.
-
Tóni bácsi
tag
Emlékszem mikor Jessica Alba mutatta be az aktuális csúcs BlackBerry telefont. Feltöltötte netre, hogy milyen jó. Csakhogy az adatokból kiderült, hogy mindent Iphonnal csinált.
Nehogy itt is ez legyen... -
spect80
őstag
-
scyllarus
veterán
-
Ricardo
titán
-
janeszgol
félisten
Az Apple-nek duplán a kurva anyját, mert pl iPaden a számokat a felső betűsor rejti és csak ujjlehúzással már el is éred. Imádom. Ezt miért nem tudha hosszú évek óta betenni az iPhone billbe?
-
Postas99
őstag
Nekem egyszerűbb igényem lenne ahhoz, hogy Iphone-ra váltsak. HA lenne normális back opció mindenhonnan a jobb oldalról balra suhintással ugyanúgy, mint Androidon, akkor nem gondolkodnék. De az apple sosem fogja meglépni hogy a ui ésszerű legyen. Azt látom a környezetemben, hogy akik elkezdték az IOS-t használni azoknál mindját IQ/2 az eredmény. Én nem akarom az eszemet emiatt a f@szság végett elveszíteni.
-
gliskard
senior tag
janeszgol , Ricardo – ok, igy értem
Nekem ezek nem okozntak/okoznak komoly kellemetlenséget (kb 3 éve váltottam iphone-ra). Ékezetek elhelyezkedése nem zavar (eddig), a többi meg nálam inkább edge-case. Iphone-on csak rövid üzeneteket írok (céges slack-en meg nem kellenek az ékezetek). Jelszavaknál valószínűleg feltünt volna az elhelyezkedési és váltogatási probléma, de azokat alapvetően mac-en adom és a passwords meg elmenti őket és iphone-on meg a tableten már nem kell beírni őket. -
Ricardo
titán
Ez akkor is macerásabb, mintha ott lene a billentyűzet tetején és csak simán meg kellene érinteni.
Mennyire lenne nehéz egy beállítási lehetőséget adni, hogy aki akarja így, aki akarja úgy használja? Az olvasottak alapján lenne rá igény. -
Sgr_A
addikt
írj be egy jelszót, amiben van szám kis és nagy betű, speciális karakter.
Folyamatosan váltogatnod kell, mert nincs olyan lehetőség hogy a számok a betűk felett legyenek.
De egy sima szöveg beírásánál is ez van. Sem pont, sem vessző nincs alapból ott. Pedig azokra rendszeresen szükség van.
Az ékezetes karaktereket már említették..Tedd rá a számgombra az ujjad tartsd rajta húzd rá a számra vagy írás jelre és engedd el
-
Ricardo
titán
írj be egy jelszót, amiben van szám kis és nagy betű, speciális karakter.
Folyamatosan váltogatnod kell, mert nincs olyan lehetőség hogy a számok a betűk felett legyenek.
De egy sima szöveg beírásánál is ez van. Sem pont, sem vessző nincs alapból ott. Pedig azokra rendszeresen szükség van.
Az ékezetes karaktereket már említették. -
janeszgol
félisten
A szóbeli diktálás elsőosztályú. De maga a bill... pl az ékezetes karakterek sorrendje rossz, kényelmetlen használni. iOS-en a Google Keyboard sem nagy szám, de jobb, mint a gyári.
Androidon jó a GK. Ott a leggyorsabb az írás. -
gliskard
senior tag
-
gliskard
senior tag
A legrosszabb bemutató is volt, amit láttam eddig, lehet idén tudják fokozni. És szánalmas is volt. Meghívnak "hírességeket" a promóra, majd használják tovább az iPhone-jaikat. Megalázó saját magára nézve a márkának. Fejleszteni kellene, és akkor nem kellene az influenszerekre és a marketingre se annyi pénzt elszórni.
az usa-ban kevés olyan 'sztár' van aki nem iphoen-t használ.
De például az android app fejlesztők jelentős részének az saját/elsődleges telefonja iphone. -
spect80
őstag
ki a f*szomok ezek? Amerikában világhírűek?
-
Linkin1994
senior tag
-
bedibazsa
senior tag
-
Sragi
őstag
Szintén zenész. 16 év Android után idén váltottam iOS-re és az első dolgom volt a Gboard beállítása. Valami förtelmesen szar a gyári Apple billentyűzet.
-
hdavid1
aktív tag
Reklámoznák inkább a Gboard billentyűzettel. Nincs is megnyugtatóbb annál, mint amikor visszatérhetek a Gboardra az iPhone billentyűzet után.
-
janeszgol
félisten
What the fu... mármint what else?
-
Technoman
őstag
Itt a válasz, hogy mitől emelkedett a 11-es széria + 100US-t. Valamiből ezeket a teljesen felesleges cölöpöket is ki kell fizetni
(semmi bajom nem volt George Clooney-val sem, de számomra nem tette hitelesebbé a Nespresso kávégép vásárlását, hogy éveken át ő promótálta) -
enginev3.0
félisten
Just Amerika things
-
Postas99
őstag
-
KIFLEE
tag
Nagyon gáz volt tavaly. Nem lehetne olyan embereket választani akiknek van fogalmuk arról amit bemutatnak?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
A legrosszabb bemutató is volt, amit láttam eddig, lehet idén tudják fokozni. És szánalmas is volt. Meghívnak "hírességeket" a promóra, majd használják tovább az iPhone-jaikat. Megalázó saját magára nézve a márkának. Fejleszteni kellene, és akkor nem kellene az influenszerekre és a marketingre se annyi pénzt elszórni.
Mint mikor valamelyik Samsung(?) bemutatón lehetett látni a reklámarcot iPhone-nal.
-
janeszgol
félisten
Szánalmas volt a tavalyi is. Oké a Pixel 10-ekkel nincs gond, de a műsor.
Ez olyan, mint az MS csapata a Lumia idejében. Ott még a fejlesztők, mérnökök sem használtak soha Lumiát, csak iPhone-t, meg androidot.
De a HMD is szánalmasra égette magát nemrég a celebjeivel. -
Ricardo
titán
Rossz látni mennyire eliPhone-osodott a Pixel vonal.
-
g-thomas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Összefog Európa a Starlink ellen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Video konvertálás
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 09.07
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Nehogy itt is ez legyen...