- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisher007
csendes tag
Van bármi hír arról, hogy mikor lesz A55 teszt?
-
kutga
félisten
válasz
ssppiikkee #31 üzenetére
Virtuális, gondolom. Úgy tudom idén az S24 sem kapott 'rendes' szenzort.
-
ssppiikkee
tag
Proxy sensor lesz benne?
-
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki, tetszik.
-
janeszgol
félisten
válasz
Lalikiraly #26 üzenetére
Miért kéne A54-ről váltani? Az ember azért vesz Samsungot, mert hosszú a support.
-
-
Nekem is instant iPhone érzésem volt amíg meg nem láttam, hogy a bekapcsoló és hangerő gomboknál máshogy néz ki a káva, így megtörik. Na az meg instant undorító... Miért növelik 6.5 re a kijelzőt? Nem akarok téglát cipelni. Ne csesszék már el. Másrészt meg valami fejlődés jöhetne már. Mondjuk vez nélküli tötés, DEX. Ez így eddig nagyon kevés, ennyiért nem fogok A54 ről váltani az fix.
-
-
Crafter32
őstag
Nekem semmi bajom a kávákkal. Az is jó dolog, ha látszik milyen gyártótól van a telefon és egységes az arculat. Az viszont zavaró, hogy nem látni ez a 80 ezres készülék vagy a 300e forintos. De amúgy sem szépek a Samsungok. Utálom az IOS-t, kiprobáltam, de azt el kell ismernem sokkal szebbek az iPhoneok mint, az androidos társai. Szinte üdítően hat külsőre a szögletes nyulánk Sony vagy a Pixel kamera csíkja. A Samsung pedig olyan semmilyen, amiért nem kár tokba tenni, mert ugyis mindegy neki ha nem látszik a telefon.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
határtalan
-
-
pusszycat
nagyúr
Egyik évben lehetne vízszintes. Másik évben függőleges. Vagy kis kijelző mellé. Iris diagnosztika szenzor. Vércukor elemző. (nekem is jó lenne, viszonylag magas de még határeset.) Test hőmérő. Sugárzás jelző. Bazz ki nem fogyok az ötletekből.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Történet?? Történelem
-
-
A történelem ismétli önmagát.
-
klaya86
őstag
Szerintem ez tudatos részükről. Egységes arculatot alakítanak ki. Letisztult forma, szép is szerintem. Ránézel és látod, hogy samsung, ez a céljuk. Mint ahogyan az Apple is nyomja. Messziről vágod, hogy egy iPhone van valakinél. Kb ezen az úton halad a Samsung is design szempontjából.
-
K0vasz
aktív tag
kurvaunalmas már ez a "biztonsági játék", amit a dizájnnal csinálnak. gyakorlatilag 3 éve (most lesz a 4.) ugyanaz a dizájn, és tavaly óta már az egész paletta ugyanúgy néz ki, így még az egyes modellek se különböztethetők meg egymástól, nemhogy az egyes generációk
legalább mondjuk az FE-nél "vadulhatnának" kicsit, tesztelhetnék, hogy egy-egy új dizájnra mennyire harapnak a népek, aztán ha bejön, akkor a következő évben lehetne az a fő irányvonal (ha meg nem jön be, akkor is még ott van az embereknek a maradék 10 modell, amiből választhatnak, és következő évben próbálkozhatnának megint mással)
-
janeszgol
félisten
Hát a sebesség bajnokok nem fognak örülni az Exynos 1480-nak. Idén megvédtem az A54-et, mert a kategóriatárai is nem vagy alig gyorsabbak (akad 1-2 kivétel azért), de jövőre az A55-öt nem fogom már megvédeni.
-
azbest
félisten
majd teszek erre is akkora tokot, hogy kerek lesz a széle és tégla méretű lesz
Mint az a53-ra, hogy ne álljon ki akamera. -
Akár hogy is nézem, számomra inspirated for szifon az eszembe. Kár hogy ebbe az ár sávba, nem költözhet le a s23u forma világa.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Hát, ez nem jött be. [link]
-
-
19ati93
senior tag
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
S23Fe-nél is a káva a fő probléma.
-
lolal
senior tag
Kifejezetten korrekt és kellemes formavilág.
-
-
Részemről várom , állítólag fém kerettel fog rendelkezni.
-
babosmiki
addikt
Persze, legyen csak még szélesebb, és még kényelmetlenebb a fogása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest