- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
veterán
Próbál, de az is bénán, fasorban sincs innováció tekintetében.
Az Exynost, a BT pen funkciók elvételét, a 6 éves kamerarendszert, a kijelző típushibákat, a hajszálkarc miatt elutasított garanciális ügyintézést, az irreális
árazást, a hamis sikerélményt a kuponos cigánykodással inkább ne másolja róluk senki. (A Pixelnek is hogy bejött
)
Csak a SW ami említésre méltó, de számomra az sem nyújt annyival többet mint amennyivel drágább. Van itthon honor m5p m6p m8p, és v6. Egy kezemen meg tudom számolni mennyi bug volt bennük összesen, amit egyébként mind javítottak frissítésekkel.
A Honor akkut, töltési sebességet, kijelző színmélységet, fényerőt, pwm-et, faceid-t, hangszórók teljesítményét, a kamerákat és a magyarul tudó AI-t fejleszti. Nekem ezek egyenként, önmagukban többet adnak, mint a Samsung 'emútnyócév' minden újdonsága.Meg az infra-t, az M8Pro-ban van jelenleg egyedülálló 360 fokos infra, ez is saját fejlesztés. Sokaknak nem jelent sokat, de nekem rengeteg készülék távkapcsolóját kiváltja a telefon, és az, hogy ennél a készüléknél nem is kell már ráirányítni az eszközre az IR-t, hanem akár neki háttal is tökéletesen működik az zseniális.
-
cs.zs.
veterán
Szerintem az most a "150.000 +".
Aztán hogy 200, vagy 300, az már egy másik dolog, de alatta már nem látok olyat, amiért (nekem) érdemes lenne pénzt adnom.
-
laci1892
őstag
Értettem, de nem értek egyet.
Az ár/érték-arány mindenkinél másképp alakul.
Amelyik vevőnél a szoftverfrissítés magas prioritást élvez, annál a Samsung telefonok ár/érték-aránya jobb helyre pozicionálódik, rózsaszínűbb az egész. Ha valakinél az akku/töltés a domináns tényező, akkor a Samsung a béka segge alatt sem lesz, nem fogja érteni, hogy mitől ez az egyik vezető világmárka.
Belátom, ebben mondjuk igen igazad van.
Illetve tény, hogy egyre húzósabb egy normális telefon ára, amivel tudsz valóban tervezni legalább 3-4 évre is.... -
mhydas99
addikt
Volt egyáltalán egyedisége? Maximum amíg le nem vetkőztek minden Huawei-es vonást. Két éve sztem van ilyen kapszulás szelfikamera valami a pro telefonjaikon, az a Honor 600 vagy mi meg a hátlapjával... na... és akkor az Android skinjüket nem is mondtam, főleg most hogy jön a Liquid Glass copy is megspékelve a kínai giccsel. Sírva hányok, borzalmas úgy ahogy van az egész, de talán a mindenhova is berakott AI a legjobb. Finom telemetria mindenről, még több rohadt AI szerver... hogy igazán megérjünk a pusztulásra...
Amúgy a előlapi kamera 1:1 ratios szenzorát lopják nyugodtan, az talán az egyetlen olyan fejlesztés telefonban amit említésre méltónak találok az utóbbi évekből. iPad-en is imádom a Center Stage-t videohíváshoz.
A Honoroknak nagyon is volt egyedisege, igaz hosszu evekkel ezelott, meg a Huawei leanyvallalatakent. A P szeria volt a design es kamera a Huaweinel, fokent elegans vonalon, mig a Honornal a szamozott volt a fiatalabbaknak/extravagansabbaknak szolo szeria kirivo szinekkel, felpolirozott uveggel, egyedi designnal, olcsobban. Igen, akkor meg egyediek voltak.
-
cs.zs.
veterán
Értettem, de nem értek egyet.
Az ár/érték-arány mindenkinél másképp alakul.
Amelyik vevőnél a szoftverfrissítés magas prioritást élvez, annál a Samsung telefonok ár/érték-aránya jobb helyre pozicionálódik, rózsaszínűbb az egész. Ha valakinél az akku/töltés a domináns tényező, akkor a Samsung a béka segge alatt sem lesz, nem fogja érteni, hogy mitől ez az egyik vezető világmárka. -
tDr1v3r
veterán
Tenyleg pofatlan masolas, sajnos a Honor is atment ugy 2 eve iPhone-copy factoryba, eltunik teljesen az egyedisege.
Gondolom a tokeletes masolat iPhone kamera erintogomb is meglesz rajta meg a kapszula szelfilyuk. Lassan mar nem is kell raszitalni a Honor markajelzest, szerintem az is legyen nyugodtan alma, elvegre nem bun lopni ugye...Volt egyáltalán egyedisége? Maximum amíg le nem vetkőztek minden Huawei-es vonást. Két éve sztem van ilyen kapszulás szelfikamera valami a pro telefonjaikon, az a Honor 600 vagy mi meg a hátlapjával... na... és akkor az Android skinjüket nem is mondtam, főleg most hogy jön a Liquid Glass copy is megspékelve a kínai giccsel. Sírva hányok, borzalmas úgy ahogy van az egész, de talán a mindenhova is berakott AI a legjobb. Finom telemetria mindenről, még több rohadt AI szerver... hogy igazán megérjünk a pusztulásra...
Amúgy a előlapi kamera 1:1 ratios szenzorát lopják nyugodtan, az talán az egyetlen olyan fejlesztés telefonban amit említésre méltónak találok az utóbbi évekből. iPad-en is imádom a Center Stage-t videohíváshoz.
-
laci1892
őstag
Értetted azt, amit írtam? Nem a magas árára panaszkodtam. Hanem arra hogy ár érték arányban drága
-
spect80
őstag
Az én véleményem az, hogy nincs ezzel semmi gond. Egyrészt pont ez a jó, hogy verseny van és egyidőben mindenki bemutatja a saját variációját, ami bár masolatnak tűnik, de mindenki el tudja dönteni,,hogy a drágább verziót, vagy az olcsóbb verziót engedheti meg magának. Én ezt megköszönöm a gyártóknak.
Másrészt meg nagyon sokszor elmondták már, Kínában a másolás egy hagyomány, a tisztelet jele.Ez a "Kínában a másolás a tisztelet jele" egy álszent mítosz, ami gerillamarketinggel terjedt el, de a mai piacgazdaságban senki sem gondolhatja komolyan, hogy emiatt csinálják és nem azért hogy komplett ipari ágazatokat uraljanak le ezzel a módszertannal. Nem hülyék ők, az más kérdés, hogy minket próbálnak annak nézni. Ja meg durván rasszisták is a nyugati-européer értelemben vett erkölcsi normák szerint.
-
spect80
őstag
ja igen, a samsungon a buborékból kinyíló szalag értesítést el bírnám viselni Honoron is. A dynamic island miatt a megjelenítendő ikonok nem férnek el az értesítési sávon, az kifejezetten zavar
-
joey04
titán
De ők már leszoktak róla. Mostanában picit újra csinálják, és baromság is, mert a One UI nagyon jó és teljesen egyedi felület pl. Teljesen elhibázott lépés a liquid glass felé menni, meg a fos dynamic island felé értesítések terén.
-
joey04
titán
Az én véleményem az, hogy nincs ezzel semmi gond. Egyrészt pont ez a jó, hogy verseny van és egyidőben mindenki bemutatja a saját variációját, ami bár masolatnak tűnik, de mindenki el tudja dönteni,,hogy a drágább verziót, vagy az olcsóbb verziót engedheti meg magának. Én ezt megköszönöm a gyártóknak.
Másrészt meg nagyon sokszor elmondták már, Kínában a másolás egy hagyomány, a tisztelet jele.Igen, kibeszéltük már, hogy a másolás kínában a tisztelet jele. Ez meg nem kína, itt európai szemmel értékeljük a dolgokat. És ha globál piacra lépnek vele, akkor az itteni értékrend alapján lesz véleményezve.
-
spect80
őstag
semmelyik de egy honor magic8 pro 12/512 450k (kedvezményesen 400k), S26 ultra 12/512 600k
Azért éz már látható diffi -
spect80
őstag
Próbál, de az is bénán, fasorban sincs innováció tekintetében.
Az Exynost, a BT pen funkciók elvételét, a 6 éves kamerarendszert, a kijelző típushibákat, a hajszálkarc miatt elutasított garanciális ügyintézést, az irreális
árazást, a hamis sikerélményt a kuponos cigánykodással inkább ne másolja róluk senki. (A Pixelnek is hogy bejött
)
Csak a SW ami említésre méltó, de számomra az sem nyújt annyival többet mint amennyivel drágább. Van itthon honor m5p m6p m8p, és v6. Egy kezemen meg tudom számolni mennyi bug volt bennük összesen, amit egyébként mind javítottak frissítésekkel.
A Honor akkut, töltési sebességet, kijelző színmélységet, fényerőt, pwm-et, faceid-t, hangszórók teljesítményét, a kamerákat és a magyarul tudó AI-t fejleszti. Nekem ezek egyenként, önmagukban többet adnak, mint a Samsung 'emútnyócév' minden újdonsága. -
cs.zs.
veterán
S a Samsung értelmes kamerát? Mondjuk így 6 év után?😁😭
Vagy rendes akkumlátort?Na de viccelődést félretéve egyébként ( sajnos ) ez a Samsung két olyan területe ahol villantani tudott az elmúlt években. Ezentúl se nem egyedi, se nem kiemelkedő. Viszont drága. Mármint... Ár érték arányban.
Ráadásul a kínai vetélytársaknak is van már foldjuk. Szóval még olyan túlzottan egyedinek sem mondható mára a Samsung
A privát kijelző viszont tényleg érdekes. A szó jobbik értelmében persze"...viszont drága..."
Most komolyan. Melyik (márka) maradt olcsó?
Mind megdrágult, értelmetlen árak miatt pislogunk mindannyian.
Elég érdekes ha emiatt csak a Samsung árazása bántja valakinek a lelkivilágát. -
laci1892
őstag
S a Samsung értelmes kamerát? Mondjuk így 6 év után?😁😭
Vagy rendes akkumlátort?Na de viccelődést félretéve egyébként ( sajnos ) ez a Samsung két olyan területe ahol villantani tudott az elmúlt években. Ezentúl se nem egyedi, se nem kiemelkedő. Viszont drága. Mármint... Ár érték arányban.
Ráadásul a kínai vetélytársaknak is van már foldjuk. Szóval még olyan túlzottan egyedinek sem mondható mára a Samsung
A privát kijelző viszont tényleg érdekes. A szó jobbik értelmében persze -
adamklark
senior tag
-
laci1892
őstag
Mármint arra az egyediségre gondolsz, ami az s27-es széria szellemiségében látszik testet ölteni? Az, ami pofatlanul hasonlít hátulról az iPhone egyik modelljére? Igazad van!
-
adamklark
senior tag
Samsung legalább próbál valami mást csinálni, néha. Erről példát vehetne pár kínai gyártó (Samsung akkut azért ne másolják
) -
mhydas99
addikt
Tenyleg pofatlan masolas, sajnos a Honor is atment ugy 2 eve iPhone-copy factoryba, eltunik teljesen az egyedisege.
Gondolom a tokeletes masolat iPhone kamera erintogomb is meglesz rajta meg a kapszula szelfilyuk. Lassan mar nem is kell raszitalni a Honor markajelzest, szerintem az is legyen nyugodtan alma, elvegre nem bun lopni ugye... -
spect80
őstag
ennek szerintem továbbra is a Samsung a koronázatlan királya, aki egy egész reklámkampányt épített az apple savazására a notch-csal, a jack elhagyásával vagy a sd kártya elhagyásával, hogy utána 1 évvel ő maga is büszkén meglépje.
A Honor még a lopást sem tudja jól ellopni
-
Ricardo
titán
Ja és akkor nekik már nem szabad, értem. Csoda, hogy használhat a többi gyártó egyáltalán kamerát, kijelzőt stb.
Sajnos vannak akik így gondolják.
Ami az apple-ban volt elsőként, azt utána mások ellopták/lemásolták.
Ha az apple teszi, akkor nem másol/lop, hanem ihletet merít
-
Jack Oneill
veterán
Másrészt meg nagyon sokszor elmondták már, Kínában a másolás egy hagyomány, a tisztelet jele. -
joey04
titán
Ja és akkor nekik már nem szabad, értem. Csoda, hogy használhat a többi gyártó egyáltalán kamerát, kijelzőt stb.
Az időzítés a megmosolyogtató. Pláne Honornál.
-
adamklark
senior tag
Lehet másolni csak igényesen. Némi energiát belefektetve.
-
Jack Oneill
veterán
-
spect80
őstag
-
Ricardo
titán
-
spect80
őstag
-
joey04
titán
csak a szoki.
-
cs.zs.
veterán
-
sfefe
addikt
Szerintem nem csak itt hanem más termékeknél ha valami jó azt lehet másolni vagy hasonlót csinálni nincs ebben baj..csak mondjuk kérdés ez mire jó...
-
hdavid1
aktív tag
Megnyerte a lemásolási versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare 4 (2026)
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- További aktív témák...
- 27% - Logitech Astro A50 Lightspeed Gen 5 (939-002224)
- AKCIÓ! Acer Nitro V15-52 FHD Gamer notebook - i7 13620H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB W11
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U / 4450U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
)

)