- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Meg is van a Redmi Note 17 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kisebb kertekbe olcsóbb fűnyírót! - Anthbot M5 teszt
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Köszönöm.
Amire én használom, használnám : értesítések fogadása, bejövő hívások jelzése, NFC fizetés.
Nálam nem megy GPS, automatikus edzésfelismerés, pulzus, véroxigén, stressz, ami kell az csak az alvásfigyelés.
Szerinted ilyen használattal lenne 10 nap kb? Reális? Értesítésekből is csak pár van aktívra rakva. (SMS, banki appok, gmail, naptár)Szerintem (kimondottan így nem próbáltam) nem lenne meg a 10 nap. Az értesítések fogadása és a bejövő hívások jelzése az csak okos módban megy (meg talán az NFC fizetés is) és annak a módnak 5 nap a maximuma.
Gondolom a xiaomi watch 4 az nem wear OS rendszerű cucc. Ilyen 10+ napos üzemidőket csak nem wear OS rendszerek tudnak (Huawei, Honor, stb.) De nyilván azok meg nem tudják a wear dolgokat maradéktalanul. -
hubber19
tag
-
Janaboy
veterán
Ha nem okosmódban használnád akkor simán tudná, viszont sajna 'buta' módban nem tudja használni a Google walletet.
De majd meglátod a saját igényeid szerint hány nap fog összejönni.
-
hubber19
tag
-
kano
nagyúr
Köszönöm.
Amire én használom, használnám : értesítések fogadása, bejövő hívások jelzése, NFC fizetés.
Nálam nem megy GPS, automatikus edzésfelismerés, pulzus, véroxigén, stressz, ami kell az csak az alvásfigyelés.
Szerinted ilyen használattal lenne 10 nap kb? Reális? Értesítésekből is csak pár van aktívra rakva. (SMS, banki appok, gmail, naptár)Nem. Max 5 nap. Még a Garmin Venu SQ sem tud 10 napot ilyen használattal (kb 7 nap).
-
hubber19
tag
Ja, értem, akkor kifejtem:
teljesen megbízhatóan hozza a promózott adatokat (ahogy a 3-as is) Okos módban kikapcsolt AOD-vel megvan az 5 nap. Én reggel 7-től este 7-ig AOD-vel használom, automatikus edzésfelismerés bekapcsolva, pulzus, véroxigén, stressz, stb. mérések automatikusra állítva. Így a 3 teljes nap stabilan megvan, de ha nincs pl. GPS-es edzés éppen benne, akkor a 4 is. Buta módban még nem használtam tartósan, azt nem tudom megerősíteni, sem cáfolni, hogy a 16 nap megvan abban. nálam buta módban csk akkor van, amikor lemerül 10% alá és automatikusan lekapcsol erre (a töltéskor aztán már áll is vissza)Köszönöm.
Szerinted ilyen használattal lenne 10 nap kb? Reális? Értesítésekből is csak pár van aktívra rakva. (SMS, banki appok, gmail, naptár) -
doongoo
addikt
Ja, értem, akkor kifejtem:
teljesen megbízhatóan hozza a promózott adatokat (ahogy a 3-as is) Okos módban kikapcsolt AOD-vel megvan az 5 nap. Én reggel 7-től este 7-ig AOD-vel használom, automatikus edzésfelismerés bekapcsolva, pulzus, véroxigén, stressz, stb. mérések automatikusra állítva. Így a 3 teljes nap stabilan megvan, de ha nincs pl. GPS-es edzés éppen benne, akkor a 4 is. Buta módban még nem használtam tartósan, azt nem tudom megerősíteni, sem cáfolni, hogy a 16 nap megvan abban. nálam buta módban csk akkor van, amikor lemerül 10% alá és automatikusan lekapcsol erre (a töltéskor aztán már áll is vissza) -
hubber19
tag
-
doongoo
addikt
-
hubber19
tag
Nos, pár megállapítás mintegy összehasonlításképpen a watch 3-mal:
- tartósan viselve is könnyebb a 4-es, és ingujj alá is könnyebben becsúszik, mert laposabb is
- a szíjának (zöld verziót vettem a két titánszínű csuklóval) az a része, ahol becsatolod, az keskenyebb, vékonyabb és puhább is a 3-ashoz képest
- a 2-2 beépített titán csukló miatt a szíjban jobbanhozzáidomul a csuklóhoz, mint a 3-as full szilikon szíja.
- az óraház kialakása miatt a szíj egyenesen csatlakozik a házhoz (nem íves a szíj vége), emiatt szerintem több alternatív szíjat lehet hozzá találni. Még keresek én is, mert a gyári zöld a titán betétjével ugyan kényelmes, de azért inkább sportos, semmint elegáns...
- az egész óra inkább sportos, semmint elegáns
- a wear OS 6.0 kb tök ugyanaz, mint az 5, legalábbis a felszínen nem sok különbség van: más a pinkód beadó felület (eddig kék számjegyek voltak fekete alapon, most gombok vannak). Amúgy érdekessségképpen ugyan wear OS 6.0, de a security update az még dec.5, 2025
- az óra rendszere és működése ugyanolyan stabil, mint volt a 3-as is
- amit észrevettem az a 60s wellness overview más a korábbi a 60s healt checkinhez képest. A régi ha jól emlékszem 7 dolgot nézett, az új 10-et, de pl. az új most nem elemzi az arterial stiffnesst (leaglábbis nekem még nem jlezett erről semmit, de a régi verzió mindig ezt találta nálam fejlesztendőnek)
- wear OS 6.0-ra már/még nem lehet a google féle weather watchappot telepíteni (ennek volt kitehető kártyája napkeltétől naplementéig - amit szerettem a 3-ason)
- minden egyéb funkció szerintem tök azonos a 3-ashoz képest
Akinek van 3-as, annak szerintem nem éri meg a váltás. Nekem mégis megérte, mert ugyan van 3-asom, de az újdonság iránti kíváncsiságból vettem meg. Az egyetlen előnye talán az 1 évvel/verzióval talán hosszabb támogatás, bár azt a 3-asnál is látjuk, hogy azért ez ott sem igazán naprakész (gyanítom itt sem lesz az). Majd, ha a 3-as már nem gyárják/forgalmazzák és ennek az ára is elindul lefelé, akkor lesz esetleg elgondolkodtató, de addig megy úgyis lesz már talán 5-ös is
Üzemidő hogyan néz ki ?
-
doongoo
addikt
Nos, pár megállapítás mintegy összehasonlításképpen a watch 3-mal:
- tartósan viselve is könnyebb a 4-es, és ingujj alá is könnyebben becsúszik, mert laposabb is
- a szíjának (zöld verziót vettem a két titánszínű csuklóval) az a része, ahol becsatolod, az keskenyebb, vékonyabb és puhább is a 3-ashoz képest
- a 2-2 beépített titán csukló miatt a szíjban jobbanhozzáidomul a csuklóhoz, mint a 3-as full szilikon szíja.
- az óraház kialakása miatt a szíj egyenesen csatlakozik a házhoz (nem íves a szíj vége), emiatt szerintem több alternatív szíjat lehet hozzá találni. Még keresek én is, mert a gyári zöld a titán betétjével ugyan kényelmes, de azért inkább sportos, semmint elegáns...
- az egész óra inkább sportos, semmint elegáns
- a wear OS 6.0 kb tök ugyanaz, mint az 5, legalábbis a felszínen nem sok különbség van: más a pinkód beadó felület (eddig kék számjegyek voltak fekete alapon, most gombok vannak). Amúgy érdekessségképpen ugyan wear OS 6.0, de a security update az még dec.5, 2025
- az óra rendszere és működése ugyanolyan stabil, mint volt a 3-as is
- amit észrevettem az a 60s wellness overview más a korábbi a 60s healt checkinhez képest. A régi ha jól emlékszem 7 dolgot nézett, az új 10-et, de pl. az új most nem elemzi az arterial stiffnesst (leaglábbis nekem még nem jlezett erről semmit, de a régi verzió mindig ezt találta nálam fejlesztendőnek)
- wear OS 6.0-ra már/még nem lehet a google féle weather watchappot telepíteni (ennek volt kitehető kártyája napkeltétől naplementéig - amit szerettem a 3-ason)
- minden egyéb funkció szerintem tök azonos a 3-ashoz képest
Akinek van 3-as, annak szerintem nem éri meg a váltás. Nekem mégis megérte, mert ugyan van 3-asom, de az újdonság iránti kíváncsiságból vettem meg. Az egyetlen előnye talán az 1 évvel/verzióval talán hosszabb támogatás, bár azt a 3-asnál is látjuk, hogy azért ez ott sem igazán naprakész (gyanítom itt sem lesz az). Majd, ha a 3-as már nem gyárják/forgalmazzák és ennek az ára is elindul lefelé, akkor lesz esetleg elgondolkodtató, de addig megy úgyis lesz már talán 5-ös is
-
hubber19
tag
-
PACSA75
őstag
Nálam minden szuperül működik, csak a magyar nyelv hiányzik az órából. De így már nem is vágyok a WearOS 6 ra, a Watch 4 meg nem éri meg a felárat.
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
-
tomp
félisten
-
fuzics
tag
-
doongoo
addikt
Na, itt figyel a kezemen a watch 4, ma érkezett (nem tudtam kihagyni 255 €-ért). Majd írok róla pár nap múlva részletesebben is, de addig is kérdezzetek nyugodtan.
-
Janaboy
veterán
Itt vmi nem stimmel.
Mert gondolom akkor kér kódot, ha fel le veszed az órát, nem?
Mivel anélkül nem használható a Wallet app.
Azt elhiszem, hogy fizetés esetén nem kér már. -
sheep
addikt
Csak pár appot használok (messenger, whatsapp), ezen kívül a szokásos dolgok, email, sms, ezek az értesítések átjönnek gond nélkül.
-
hubber19
tag
-
Mcrazy
őstag
Szia!
A Walletbe csak hűségkártyák kerülnek át automatikusan, a Bankkártyákat egyesével hozzá kell adni. -
hubber19
tag
Remekül hangzik, lehet elcsábulok a WearOS 6 OPW 4 irányába.
Teljesen korrekt áron rendelhető, eléggé tetszik.
Értesítések minden app-ból megjönnek amit beállítotok? Nekem van pár a Xiaomi S4 amit nem kezel, nem értesít
-
sheep
addikt
Agyalok rajta erősen, Xiaomi Watch S4-et cserélnék. Jó óra, de pár app értesítése nem jön meg, elég macerás az NFC fizetés stb...
Watch 3 tulajok, vagy ha már valaki vett Watch 4-et : az NFC-s fizetés hogyan zajlik?
Kell fizetéskor pin kódot beütni? Hogyan indítod a fizetést?
Google Wallet van tükrözve, a kártya váltás megoldott ha több kártyád van a Wallet-ben?
Köszönöm
Nekem is az aló gomb duplakatt a wallet, sosem kért kódot és sosem kellett az nfc-t sem aktiválni. Több kártya is hozzá van adva, SZÉP kártya is, lehet váltogatni melyikkel akarok fizetni. Tökéletesen műxik.
-
hubber19
tag
Elindítod a wallet appot és fizetsz. Én az alsó gomb dupla megnyomására állítottam be a walletet, hogy a lehető leggyorsabb legyen. Ott van minden kártya / hűségkártya, lehet közülük válogatni.
Néhányszor előfordult hogy az NFC ki volt kapcsolva, akkor azt be kellett kapcsolni. Azt nem tudom hogy energiatakarékos módnál lőtte-e ki az óra vagy azért, mert x ideje nem fizettem vele. A levétel / töltőre rakást kizárom, most megnéztem, simán elindult tegnap esti töltés után.Ok, szóval akkor paraméterezhető, hogy gomb benyomásával milyen app induljon -) Wallet
Szuper! Kódot nem kér, simán csak húzod oldalra, fel-le a kártyákat amivel fizetni akarsz é oda tartod? A Google Walletet 1:1 átmásolja, behúzza az összes kártyádat ami hozzá van adva? -
Winner_hun
félisten
Agyalok rajta erősen, Xiaomi Watch S4-et cserélnék. Jó óra, de pár app értesítése nem jön meg, elég macerás az NFC fizetés stb...
Watch 3 tulajok, vagy ha már valaki vett Watch 4-et : az NFC-s fizetés hogyan zajlik?
Google Wallet van tükrözve, a kártya váltás megoldott ha több kártyád van a Wallet-ben?
Köszönöm
Elindítod a wallet appot és fizetsz. Én az alsó gomb dupla megnyomására állítottam be a walletet, hogy a lehető leggyorsabb legyen. Ott van minden kártya / hűségkártya, lehet közülük válogatni.
Néhányszor előfordult hogy az NFC ki volt kapcsolva, akkor azt be kellett kapcsolni. Azt nem tudom hogy energiatakarékos módnál lőtte-e ki az óra vagy azért, mert x ideje nem fizettem vele. A levétel / töltőre rakást kizárom, most megnéztem, simán elindult tegnap esti töltés után. -
hubber19
tag
Köszönöm
-
Van aliexpress topik, ott érdemes érdeklődni, ha ezzel van gond. Itt elég volt ebből. Köszönjük.
-
Mcrazy
őstag
Szia!
Örülök, ha neked és másnak semmi gondja nem volt velük és kívánom, hogy ne is legyen soha.
Viszont elképzelhető, hogy más eljárás alá kerül egy drága telefon, amiből egyébként is többet adnak el.
Nyilván az sem mindegy, hogy hol vetted, Store-ban, szerződött Partnernél, Mo-n vagy más országban. Telefonoknál előfordulhat, hogy van az adott országban szerződött szervizpartner, ezért nem küldik a Holland központi szervizbe. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak.. Az Oneplus-nak nem csak a szoftveres, de a szervíztámogatása is kritikán aluli.
Március 23. óta van náluk az órám. Azóta többször beszéltem velük Whatsapp-on, de csak annyit tudnak mondani, hogy nem tudják mi van az órával, el vannak csúszva, amint tudnak valamit értesítenek, de soha nem értesítettek semmiről sem.
Sem azt, hogy mikor lesz kész vagy netán csere lesz belőle. Érdemi infó helyett küldtek egy 50€ értékű kódot, amit a Store-ban lehet levásárolni olyan kiegészítőkre, amiket eszköz híján nem tudnék használni. Kenjék a hajukra..
Úgy döntöttem, hogy én már eleget vártam, ezért átadtam az ügyet a ECC (European Consumer Centre) Ausztriai kirendeltségének. Birkózzanak ők velük.
Talán nagyobb hatással van rájuk a fogyasztóvédelem, mint a mezei felhasználó.
Imádkozzatok, hogy soha ne legyen gond az órátokkal, mert támogatás terén nem sok jóra lehet számítani.
És hogy kerek legyen a történet, az oldalukon a Szervízmenüpontot leblokkolták. Nem lehet lekérdezni az állapotot, ugyanis a belépéshez szükséges kód nem érkezik meg a telefonra már több mint egy hete.Nekem a telefonom többször volt javításon és soha sem tapasztaltam velük ilyet. Minden korrekt és gyors volt.
-
PACSA75
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom mit mondjak.. Az Oneplus-nak nem csak a szoftveres, de a szervíztámogatása is kritikán aluli.
Március 23. óta van náluk az órám. Azóta többször beszéltem velük Whatsapp-on, de csak annyit tudnak mondani, hogy nem tudják mi van az órával, el vannak csúszva, amint tudnak valamit értesítenek, de soha nem értesítettek semmiről sem.
Sem azt, hogy mikor lesz kész vagy netán csere lesz belőle. Érdemi infó helyett küldtek egy 50€ értékű kódot, amit a Store-ban lehet levásárolni olyan kiegészítőkre, amiket eszköz híján nem tudnék használni. Kenjék a hajukra..
Úgy döntöttem, hogy én már eleget vártam, ezért átadtam az ügyet a ECC (European Consumer Centre) Ausztriai kirendeltségének. Birkózzanak ők velük.
Imádkozzatok, hogy soha ne legyen gond az órátokkal, mert támogatás terén nem sok jóra lehet számítani.
És hogy kerek legyen a történet, az oldalukon a Szervízmenüpontot leblokkolták. Nem lehet lekérdezni az állapotot, ugyanis a belépéshez szükséges kód nem érkezik meg a telefonra már több mint egy hete.Sajnálom a kálváriádat. Én AliExpressről rendeltem az órát, azaz már akkor számoltam azzal a ténnyel, hogy ha meghibásodik, akkor kuka. Kopp kopp, eddig semmi baja.
De te ne add fel. Ha már ennyit küzdöttél, akkor tarts ki, amíg visszakapod. Sok sikert! -
Mcrazy
őstag
Sziasztok!
A Garanciális ügyintézéshez egy kis infó.
Habár én az Oneplus Storból vettem a OPW2-t, mindenképp azt ajánlom, hogy ha szükség lenne rá, mindenképp előbb az Oneplus Store-ban próbáljátok meg először a javítás kérését az oldal alján lévő Kontakt menüpont alatt a Chat vagy a Whatsapp lehetőségekkel.
Mindkettőnél gyorsan reagálnak.
A szériaszám és a vásárlást igazoló számla ellenében állítanak ki egy ingyenes csomagfeladási címkét, amivel közvetlen Rotterdam-ba (Hollandia) lehet küldeni az órát az Európai szervízközpontba.
A szerviz nem a gyorsaságáról híres, ahogy látom.
Március 19-én adtam fel Ausztriából, 29-én Hétfőn meg is érkezett, átvették.
Azóta az oldal infója alapján semmit sem csináltak vele.
Tegnap Whatsapp-on keresztül beszéltem egy ügyintézővel, aki a sűrű bocsánatkéréseken és a legyek türelemmel szövegen kívül semmi érdemlegeset nem tudott mondani.
Azt nem tudom, hogy az Alis órák hová tartoznak, de ha vámmentesen jönnek még az is lehet, hogy Eu-ba regisztrálják őket. Ha meg nem, akkor egy esetleges garis ügy meglehetősen sokáig fog tartani.Sziasztok!
És hogy kerek legyen a történet, az oldalukon a Szervízmenüpontot leblokkolták. Nem lehet lekérdezni az állapotot, ugyanis a belépéshez szükséges kód nem érkezik meg a telefonra már több mint egy hete. -
ghiottone
nagyúr
Nekem jött egy Update ma reggel, még nem raktam fel, mert töltőre kell rakni hozzá.
Szintén. Töltőn volt és látom újraindul. Februári a patch.
-
Woodcutt3R
tag
Nekem jött egy Update ma reggel, még nem raktam fel, mert töltőre kell rakni hozzá.
-
gallimi
tag
Android Security patch 2026 február 1. Magyar nyelv továbbra sincs.
-
gallimi
tag
Ma reggel töltőre csatlakozás után frissít az óra! Kíváncsi leszek mi lesz.
-
Janaboy
veterán
Oneplus watch 4 jön global piacra, de a vicc hogy WearOS 5el.
Igazabol nem tudom mi indokolná azt venni a 3as helyett.
-
Janaboy
veterán
-
mrThomi
addikt
-
Mcrazy
őstag
-
mrThomi
addikt
-
Mcrazy
őstag
Halkan mondom, hogy topikokban tilos üzletelni, hirdetni.
Erre van a Hardverapró.
Nem rosszból, de ne legyen bajotok belőle feleslegesen. -
xcsabo
őstag
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Érdekelne valakit 2db charging base (töltö bölcsö) az a kis fehér ? Van 2 db, a rendelésekhez kaptam, de nincs rájuk szükségem
-
nagyadam92
csendes tag
Sziasztok. Alirol rendeltem egy ilyen órát. Majd jövőhéten érkezik meg. Tesztek alapján meggyőzött. De akinek van ilyen órája és huzamosabb időt úgymond használta már, megosztaná a tapasztalait? Köszönöm!
-
doongoo
addikt
Én megvenném simán Aliról olcsóbban és ami kell pluszban hozzá ajándékként (pl. szíj), azt meg akár Aliról vagy Amazonról...
-
bozont
veterán
A feketéhez. A zöld-titán jelenleg 349 Euro és nem jár hozzá semmi.
Mert out of stock. De mindig ez volt mikor megakartam venni. Lehet marad a fekete. Bár shoz meg az extrák közöl a két szíj érdekelne csak, töltő állomás az van hozzá felesleges mégegy, esetleg a kábel még de az is out of stock.
Inkább hivatalos oldalról venném, így Alliexpress kiesik.
-
xcsabo
őstag
A feketéhez. A zöld-titán jelenleg 349 Euro és nem jár hozzá semmi.
Aliról decemberben 137 euroért vettem. Nem mindegy. Igaz, nem járt hozzá ennyi cucc és a bolt sincs már, pedig régi üzlet volt. Valszeg csak nevet váltott.
-
Csocsesz75
őstag
-
Mcrazy
őstag
-
sepyi
aktív tag
Akkor valószínűleg a samsung Health lesz a probléma forrása. Nem akarja az adatokat elfogadni, ha nem saját eszköz méri. Sajnos ez nem oldaja meg gondot, de legalább tudom, hogy létezik és nem valami user error a kulcs. Egyébként megpróbáltam a google fittel is. Ott ugyanúgy látszik, mint a Stravában, de a samsung Health nembtudja áthúzni. Vagy nem akarja.
-
Janaboy
veterán
Beszereztem egy ilyen órát a 46mm-es változatból. Kifejezetten az üzemidő miatt váltottam, mert egyébként elégedett vagyok a samu watch5 pro-val is, bár az úszások után meg tud őrülni.
Nos a problémám is ebből adódik. Évek óta használom a Samsung Health alkalmazást. Nem is szeretnék lemondani róla. Ezért telepítettem a Health Connect alkalmazást. Az Ohealth alkalmazásnak írási, a Samsung Health alkalmazásnek olvasási jogot adtam. Minden engedély hozzáférés megadva. A testadatok és lépések megjelennek, de a kerékpáros edzés nem. Az Ohealth-ben látom az edzést, de a Samsung Health-ben nem.
Tud valaki segíteni?Sajna én is hasonlókat tapasztaltam, és állítólag több gond is van, hogy bár elvileg tud Health connectbe syncelni eléggé hektikusan működik.
Nekem pl a Samsung telón egyáltalán nem küldött át semmit, pedig csak a lépésszámot akartam. -
Janaboy
veterán
Egy órához párosítható csak az app, de hogy resetelni kell-e (az órát vagy az app adatait) azt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Még nem próbáltam. OHealth-en belül van egy olyan opció, hogy az "óra átvitele". Ezzel másik telóra lehet átvinni. Mondjuk ezen kívül tényleg csak egy olyan opció van, hogy párosítás megszüntetése. Azt nem tudom, hogy ez reseteli-e az órát vagy csak leválasztja a telóról.
Átvitellel nem reseteli.
-
doongoo
addikt
Egy órához párosítható csak az app, de hogy resetelni kell-e (az órát vagy az app adatait) azt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Még nem próbáltam. OHealth-en belül van egy olyan opció, hogy az "óra átvitele". Ezzel másik telóra lehet átvinni. Mondjuk ezen kívül tényleg csak egy olyan opció van, hogy párosítás megszüntetése. Azt nem tudom, hogy ez reseteli-e az órát vagy csak leválasztja a telóról.
-
Elk_hound
tag
Az OHealth valóban csak egy OnePlus órához párosítható amit resetelni kell egy másik csatlakoztatásához?
-
femiki
tag
-
bozont
veterán
A Watch 3 titán verzió ennyire kelendő vagy nem nagyon gyártanak belőle? Most is jött email hogy akciós az óra, de a titán és a zöld szíj is out of stock. De ez volt mindig mikor megakartam venni.
-
sepyi
aktív tag
Beszereztem egy ilyen órát a 46mm-es változatból. Kifejezetten az üzemidő miatt váltottam, mert egyébként elégedett vagyok a samu watch5 pro-val is, bár az úszások után meg tud őrülni.
Nos a problémám is ebből adódik. Évek óta használom a Samsung Health alkalmazást. Nem is szeretnék lemondani róla. Ezért telepítettem a Health Connect alkalmazást. Az Ohealth alkalmazásnak írási, a Samsung Health alkalmazásnek olvasási jogot adtam. Minden engedély hozzáférés megadva. A testadatok és lépések megjelennek, de a kerékpáros edzés nem. Az Ohealth-ben látom az edzést, de a Samsung Health-ben nem.
Tud valaki segíteni? -
Mcrazy
őstag
-
mrThomi
addikt
Tud valaki segíteni, hogy a 60 secunde kontrolle értesítést az órán hogy kell kikapcsolni ? Az órán az app benachrictigungnál ki van kapcsolva szal nem értem miért jön minden áldott nap.
-
mrThomi
addikt
Hogy mi baja lehet egy órának?
A 4 napos üzemidőből egyszercsak lett egy fél napos.. 73%-al feküdtem le vele és reggelre 2% volt benne.
Többször csináltam rendszervisszaállítást, de nem javult meg.. még úgy sem, hogy be sem laktam, csak natur a visszaállítás után összepárosítottam a telefonnal és úgy használtam.
Napközben még csak elvolt, de akkor is gyorsan merült. Reggel 10-kor 100-ra töltve, este 9-kor 73%.
Éjszaka nem váltott takarékos módba.. majd én manuálisan átváltottam. Ez sem segített, ezért szerviz lett a vége.
Lehet Akku, de valamilyen hardverprobléma is.Így már értem. Az akksi akkor kényes pont. Én még nem futottam bele akksi problémába soha halistennek. Mennyi idő után jött ez ki neked ?
-
Janaboy
veterán
Tech2 Laci is mondta a mai videóban.
Meg van pár párnapos cikk több külföldi oldalon is.
Hivatalos közlemény még nem volt.
De tuti ez lesz.
Az meg vicces hogy pár hónapja hevesen tagadták. -
sheep
addikt
Ez a hír hónapok óta megy, de igazából lehet mindefélét hallani. Azt is olvastam hogy az EU-ban csak pár országból vonul ki ( DE, ESP), de olyat is láttam hogy a cég kategorikusan cáfolta a hírt.
Meglátjuk. -
ghiottone
nagyúr
-
Janaboy
veterán
Most olvasom, hogy csak elhagyja a Oneplus Európát.
Akkor gondolom nem lesz Oneplus Watch 4..legalábbis nekünk. -
Mcrazy
őstag
Hogy mi baja lehet egy órának?
A 4 napos üzemidőből egyszercsak lett egy fél napos.. 73%-al feküdtem le vele és reggelre 2% volt benne.
Többször csináltam rendszervisszaállítást, de nem javult meg.. még úgy sem, hogy be sem laktam, csak natur a visszaállítás után összepárosítottam a telefonnal és úgy használtam.
Napközben még csak elvolt, de akkor is gyorsan merült. Reggel 10-kor 100-ra töltve, este 9-kor 73%.
Éjszaka nem váltott takarékos módba.. majd én manuálisan átváltottam. Ez sem segített, ezért szerviz lett a vége.
Lehet Akku, de valamilyen hardverprobléma is. -
mrThomi
addikt
Sziasztok!
A Garanciális ügyintézéshez egy kis infó.
Habár én az Oneplus Storból vettem a OPW2-t, mindenképp azt ajánlom, hogy ha szükség lenne rá, mindenképp előbb az Oneplus Store-ban próbáljátok meg először a javítás kérését az oldal alján lévő Kontakt menüpont alatt a Chat vagy a Whatsapp lehetőségekkel.
Mindkettőnél gyorsan reagálnak.
A szériaszám és a vásárlást igazoló számla ellenében állítanak ki egy ingyenes csomagfeladási címkét, amivel közvetlen Rotterdam-ba (Hollandia) lehet küldeni az órát az Európai szervízközpontba.
A szerviz nem a gyorsaságáról híres, ahogy látom.
Március 19-én adtam fel Ausztriából, 29-én Hétfőn meg is érkezett, átvették.
Azóta az oldal infója alapján semmit sem csináltak vele.
Tegnap Whatsapp-on keresztül beszéltem egy ügyintézővel, aki a sűrű bocsánatkéréseken és a legyek türelemmel szövegen kívül semmi érdemlegeset nem tudott mondani.
Azt nem tudom, hogy az Alis órák hová tartoznak, de ha vámmentesen jönnek még az is lehet, hogy Eu-ba regisztrálják őket. Ha meg nem, akkor egy esetleges garis ügy meglehetősen sokáig fog tartani.Őszintén, mi baja lehet egy órának ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 46mm Space Gray AI Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Garmin Venu 3S Black/Slate, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Slate Gray/Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Apple Watch Series 8 41mm Akku: 100% Megkímélt, 1 Év Garanciával!
- Apple watch Ultra 3 2028.10.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB CM Masterbox MB520 Corsair 650W
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Intel Core 5 120U 5.0Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás