Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
nem tudom ez milyen alapon lett kikiáltva a pixel 7a ellenfelének amikor nem sok hasonlóságot vélek felfedezni köztük.
snapdragon 6 gen 1 az évekkel ezlőtt is középkategóriás chipnek számított, a pixel 7a-ban tensor 2 van ami pedig felső kategóriás (tudom hogy vannak nála erősebbek de ettől még az), a pixel ramból is többet ad és így tippre azt mondom hogy jobban is optimalizál mint a sharp, kamerában a google-t pedig nem kell bemutatni.
a sharp képfrissítésben és fényerőben jobb meg valószínűleg üzemidőben, így esetleg tartalomfogyasztásra lehet jobb mint a pixel ami meg jóval erősebb, jobban fotóz, tovább támogatott úgyhogy továbbra se értem miért lennének ezek ellenfelek egymásnak. -
Wesiz
tag
jogos, ezt benéztem, de a tényeken nem változtat hogy a tensor 2-nél bőségesen gyengébb chipsetről beszélünk:
antutuban 40%, geekbenchnél egymagos teljesítmény esetén 50%, többmagosnál 40, GPU-ban pedig 170% a tensor előnye. nem egy liga, ettől függetlenül igazad van, tévesen írtam hogy régi chip lenne a 6 gen 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest