Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvező 5G-s ajánlattal állt elő a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Hát igen. Előbb vagy utóbb, de ennek is meg kellett történnie. Az idő halad...
Mindamellett a Vega, és számomra a GCN az egy korszakalkotó architektúra marad örökre!
GIGABYTE B550 Aorus Pro, AMD Ryzen 9 5950X, Noctua D14, Crucial Ballistix 4x16GB DDR4 3200Mhz@3800MHz CL18, Powercolor 7900XT, M.2 Samsung 981 2TB, M.2 Kioxia (XG6) 2TB, 2 x Intel 730 SSD 480GB, Crucial MX500 2TB, SEAGATE SkyHawk 6TB, 750W Gigabyte Aorus Gold, Evolveo T4, Samsung S43BM700UUXEN
-
Geri Bátyó
őstag
Aztán bizakodjunk, hogy ez nem fog úgy járni, mint a régi HD sorozatú kártyák, amikhez ígértek 3-6 havonta friss drivert, de egy sem jött.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
GodGamer5
addikt
El is dobhatnák a GCN támogatást végre. Haladni kell a korral...
"It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Azért arra kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg, ha régi és új GPU is van a dobozban, pl. 5700G mellett egy RX 6-7xxx...
https://www.coreinfinity.tech
-
Kelori
tag
No offense de az agyadat melyik kukába dobtad ki? Rx 480-580-590-el 1080p-ben olyan gyönyörűen el lehet játszogatni a mai napig, és egészen sokan használják őket. Nyílván kompromisszumos, de sokaknak bőven elég, meg amúgy sincs pénzük másra, újra. Te most ezek alól az emberek alól gondolkodás nélkül kirántanád a szőnyeget.
Haladni kell a korral lol, kb 7 éves architektúra, azért nem nyugdíjas korosztály még. Az meg hogy a tripla A piac az optimalizációt még csak hírből sem ismeri, és 2015-ös látványvilágú gameszkókat adnak ki olyan gépigénnyel hogy még 2080 ti-ok is csak nyökögnek alatta, az urambocsássmeg de nem a hardver hibája.
if it ain't broke, don't fix it
-
gulupeti
senior tag
Felraktam ez a csodálatos 23.9.2-es drivert a 6700XT-mre, ha nincs bekapcsolva grafikus profilnak a teljesítmény mód, akkor a Starfield el sem indul, a mentés betöltése előtt kivág az asztalra. Ha a teljesítmény módban kikapcsolom a Radeon Boostot, akkor sem indul el. Az eddigi driverekben ez nem volt alapból bekapcsolva. Csak az Anti Lag, valamint a képélesítés.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
GodGamer5 #11 üzenetére
Nem is kell megkapnia a fő fejlesztéseket, Vega64-el nagyon is elvagyok mindenféle Radeon HYPR-RX nélkül is, elég ha berakják a játékokhoz az új profilokat, optimalizálásokat, esetleg bugokat javítanak. Szerintem ez egy jó döntés, a nagy csapat dolgozhat az új kártyákon, a mindenféle újításokkal, egy kisseb csapat meg a régebbi driverrel foglalkozhat, optimalizálhat.
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
Kelori
tag
válasz
GodGamer5 #11 üzenetére
Annyira szomorú hogy sokaknak erről szól a gaming. Pali, mi az hogy értelmetlen az új feature-ök nélkül?
Millió ember van aki életében hozzá sem nyúl a settingekhez, csak elindítják a csacsi öreg kedvenc játékaikat, és valószinüleg nagyobb fun számukra az egész mint sok mindenki másnak. És nem kell hozzá anti-lag, meg FSR 3, meg az anyám se tudja hogy mik vannak és lesznek még. Csak egy normális budget kártya kell, meg egy jó játék baszki. Ennyi a fun receptje.
if it ain't broke, don't fix it
-
gulupeti
senior tag
válasz
yericho800 #15 üzenetére
A Starfield? Vagy a 6700XT-vel mennyire vagyok elégedett?
4k tv-n tolom, mivel felbontást ugye ebben sem lehet állítani (mint a Diablo IV-ben), 62-65%-os renderrel, az alábbi beállításokkal:Így az átlag fps 40 és 60 között, helyszíntől függően, de volt olyan bolygó felszín ahol láttam leesni 32-35 fps-re is. Kéne egy 7800XT.
Mindenesetre számomra furcsa, hogy az RDNA2-höz még nem jött semmiféle optimalizáció a Starfieldhez, nem az, hogy megjelenéskor nem, hanem azóta sem. Még jó, hogy az AMD a játék exkluzív partnere. -
jimpo
aktív tag
Az Adrenalinon belül a 23.9.2 nem ismerte fel a kártyát, ami egy NITRO+ AMD Radeon RX 7800 XT.
Lehet régi, végül is 4 napja nálam van.
Adrenalinon belül MA sem engedte frissíteni, ugyanazzal a hibával jött. "Error 182 – AMD Software Installer Detected AMD Graphics Hardware in Your System Configuration That Is Not Supported"
Manualba innen -> AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3 -at feltettem gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Stryd Next Gen
-
PuMbA
titán
A Secure Boot-hoz a Windows telepítése előtt a BIOS-ban be kell kapcsolnod a Secure Boot-ot, UEFI boot-ot és kikapcsolni a CSM-et (Compatibility Support Module).
A lemezt is újra kell formázni Windows telepítéskor a partíció kiválasztásánál GPT típusúvá, ha még a régi MBR-rel volt elkészítve.
Ezekkel nyílik meg az út a SAM-hez, amihez a Windows telepítés után kell még engedélyezni a BIOS-ban az Above 4G Deconding-ot és a Resizable BAR-t
GPU-Z szépen összefoglalja, mik szükségesek hozzá és le tudod csekkolni, hogy mi hiányzik: Resizable BAR requirements.
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
aktív tag
Stryd Next Gen
-
-
jimpo
aktív tag
Az előtti napon töltöttem le a telepítőt az AMD oldaláról.
Tehát a 23.9.1 egyből rendszer telepítés után került installálásra, internetkapcsolatot ekkor még nem látott a friss rendszer. Ami nem volt annyira friss /márciusi telepítő/, mert utána azért csak telepített jó pár frissítést.
Kicsit érdekes is volt ismét viszont látni a magas ~8-10% körüli tétlenség közbeni proci használatot, de miután teljesen felfrissült akkor már oké volt.Stryd Next Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Polaris és a Vega dizájnokhoz továbbra is lesz friss meghajtó, de egy alternatív csomag formájában.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest