Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új infók a negyedik generációs iPhone SE-ről
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Jövő év elején jön a most bejelentett Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
gp Kalóz jakuzák Hawaii-on, azaz újabb őrület vár ránk február végétől.
-
Pokémon-tolvajnak mondják, beperelték a fejlesztőt
it A Nintendo és a The Pokemon Company beperelték a Palword fejlesztőjét.
-
Érkezik a Redmi Watch 5 Lite
ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Sok szeretettel várjuk
Tényleg kíváncsi vagyok mit fog tudni az első fecske"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-Maci-
addikt
Király!
Én dijazom az újdonságokat. Szerintem szuper ötlet a 3 felé hajtható teló is. Ez a jövő!
Engem személy szerint a hajlítási vonal megléte egyáltalán nem zavar a Honor Magic V2-n. Tőlem lehet 5 hajlítás is.Hajrá! Midig csak előre!
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
opr
veterán
Huh, na erre kivancsi leszek! Tippre becsukva normal telefon, kinyitva meg 16:9 kozeli tablet kijelzo, az azert eleg istenien hangzik. Nyilvan a 16:9 harmadolasa nem jon ki, iszonyat taviranyitoforma lenne (hosszukasabb forma jonne ki, mint a 21:9-es sony-k, es mar az erosen hatareset), de akkor is, kozelites is nagyon jo lenne.
Mondjuk en inkabb olvasasra hasznalom a nagy kijelzot, szoval nekem a sima fold valszeg jobb, de akkor is nagyon erdekel, mi lesz ebbol. Hasznalhato lesz-e egyaltalan, vagy csak egy nagyon elso generacios kiserlet? Az biztos, hogy az ara olyan lesz, hogy halando embernek ilyen nem lesz, dehat mindent nem lehet.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
roli543
őstag
Iszonyúan város ez a fajta technológia, mert ez valódi telefon->tablet kategória
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
opr
veterán
Flipen elhiszem, hogy idegesítő, pláne, hogy gondolom sokszor àtszalad rajta a kezed simán görgetésnél is. Fold teljesen más tészta, ott észre se veszed, mert nem horizontális, hanem vertikális a gyűrődés. A kisebb tablet méretű kijelzőt meg azért nem nyomkodod úgy gyakran, hogy áthúzd a kezed a közepén.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
veterán
Igen, eros napsutesben latszik, az teny. Remelem max par generacio es megszunik a dolog teljesen, mert bar engem abszolut nem zavar normal hasznalat mellett (eszre se veszem), ez a gyurodes meg az ar (meg megbizhatosag) szvsz a legnagyobb gatja annak, hogy tenyleg elkezdjen terjedni a formatum. Es en nagyon orulnek neki, ha elkezdene terjedni a formatum, mert tenyleg zsenialis.
-
veterán
Hidd el, hogy ha az iPhone is kijön az összehajtható lelefonnal, onnantól varázsütésre eltűnnek a fanyalgások a gyűrődéssel kapcsolatban
(Még akkor is, ha az iPhone20 Fold készüléken akkora gyűrődés lesz, mint a Rám szakadék )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
opr
veterán
Abszolut megertem a nezopontod, sot, meg egyet is ertek vele. Plane azzal a resszel, hogy erosen betas ez meg.
Majd az elso olyan hajtogathato telefonnal, aminel az az altalanos tapasztalat, hogy 4-5 evesen is hibatlanul mukodik, illetve ennyi idosen is zero gyurodes/valyu/arok/akarmi van, lehet azt mondani, hogy tenyleg megerett a termek. Addig meg betazas van rohadt dragan.Van az a felhasznalas, ahol igy is megeri, illetve ha valaki amugy is cserel ~2 evente es nem zavarjak a jelenlegi limitaciok es meg penze is van, akkor jo otlet. Amugy meg (egyelore) nem.
(Mondom mindezt Fold5 tulajkent - ami most picit tobb, mint 1 eves es eddig zsenialisan bevalt... Eddig. Aztan meglatjuk hany evet bir, cserelni biztos nem fogom, amig nem lesz muszaj.)
-
veterán
-
opr
veterán
Nekem ezzel három bajom van:
- kb lehetetlen úgy tokot tenni rá, hogy tényleg védve legyen
- iszonyatosan sérülékeny kijelző "csukott" állapotban is, nem védi semmi szegényt, extra üveget rakni rá meg lehetetlen
- még a sima foldable telefonoknál is szívás van a belső kijelzőn a fóliával, ezen meddig bírná még a mostani legjobb tech is? Három hónap, maximum?Szóval tetszik, nagyon tetszik, de nem lep meg, hogy egyelőre csak koncepció szinten létezik.
-
Loik
tag
Biztos kell még pár év, mire valamelyik gyártó be mer vállalni szériagyártásba egy ilyet. Addigra fog annyit fejlődni a technológia, hogy a foldable telefonoknál használt UTG már a múlté lesz.
Hülye példa tudom, de pár éve gondoltad volna, hogy mára előállnak a tudósok az önmegsemmisítő műanyaggal?
Donki Hóte Olyan soha nem lesz, hogy egy telefon mindenkinek minden szempontból megfeleljen.
No Cat No Life
-
krics
tag
A Tecno elképzelése a témáról: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Plus 128GB gyári független 2025.02.16. Apple garancia
- iPhone 11Pro 64GB független telefon csíkos kijelzővel eladó
- iPhone XR 128GB független telefonok eladók
- iPhone 8 64GB független telefon, újszerű karcmentes állapotban