- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Remélem azt tudod, hogy ugyanúgy nehezebb jobb hatékonysággal ilyen SoC-ket gyártania a TSMC-nek is? Jobb a hatékonysága a gyártásuknak így is (10-20%-kal), de az is tény marad, hogy a technológia működik. Ez a lényeg.
Úgy beszél itt a többség, mintha nem a világ legfejlettebb gyártástechnológiája lenne épp a téma, hanem valami 300nm-es gyártást hasonlítanánk a 3nm-eshez. Nos nem, nem azt hasonlítunk, és pontosan úgy van, ahogy mondtam fentebb többször is. Ez az egész téma már rég lezáródott cégen belül, csak mi még nem tudjuk az eredményét, és hozzánk hasonlóan az ilyen pletykálkodó médiumok sem tudják. (Case in point, itt van ugyanez a "hír" 4 hónappal ezelőttről: [link] 4! Semmivel sem tudunk többet azóta. Abszolúte semmivel.)[ Szerkesztve ]
-
hapakj
őstag
Én csak arról írtam, hogy miért lehet egyszerűbb a hosszú támogatás biztosítása, mert pl Mali-ra az ARM csinálja a drivereket, nem pedig a Mediateknek kell. Míg ugye Snapdragon / Adreno esetén a Qualcommra kell hagyatkozni.
Ez is egy ok volt, ami miatt a Google váltott Snapdragonról Tensorra
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA