Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
en azt szeretem mikor valakinek szervízes az ismerose, es az rakta ossze neki. termeszetesen teljesen szart adtam el, hogy kepzelem, stb. osszerakom neki ket perc alatt es megy, nagyon erdekes. szereles kozben meg persze vegig osszerancolt szemoldokkel nez, hogy mit kepzelek en, netan hazudik? hogy egy ilyen kinyilatkoztatas utan meg van kepem szerelessel fecserelni az idejet.
jelzem van egy szervizes regi ismerosom, legutobb vittem neki egy lap+proci+ram kombot, es at mertem menni a szomszed szobaba tevezni, 5perc mulva atjon: -Baj van.
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szervizes felkezu, csak annyit, hogy nem szentiras ha villog a feje folott valami csinos jelzo. nincs olyan, hogy valaki nem hibazik, csak az ido teltevel egyre kevesbe valoszinu

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. sikerult forditva beraknia a ddr ramot a slotba. kicsit nehezen ment, de ugye lap szelen volt a memoslot, nf7 viszonylag hajlekony, utanagorbult a lap, bekapcsolaskor meg szepen elfustolt mindketto.