Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Na, amit mondott a paripa, az az a kérdés, amitől a hajam leteszem! "Minek az neked?" Ezzel a kérdéssel engem a világból ki lehet kergetni!
Beszélnem kéne X emberrel. Nincs meg a telefonszáma. De tudom, hogy országos cimborák Y emberrel és Y telefonszáma megvan nekem. Felhívom Y-t és elkérem tőle X telefonszámát. Minek az neked? Ilyenkor egy kicsit mindig megtörök. Összeesek pár centit. Lehúnyom a szemem és lassan kezdek lélegezni, hogy megnyugtassam magam. Aztán persze mégiscsak kijön belőlem az állat.
Hát mégis, mi a jó francra lehet használni egy telefonszámot azon kívül, hogy tárcsázom? Megjátszanám a számjegyeit kettesével lottón?!?

-
MageRG
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Simán lehet jogos az ellenszenved, de ez így előadva tényleg csak személyes akadékoskodásnak tűnik.
Ha nem tudod a felettesének bemutatni az alkalmatlanságát konkrét, tényszerű példákkal, akkor mit csináljon?
Egyébként lehet, hogy csak lassan mozdul a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest