Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wolfman
üzenetére
eeegen, a "magyar mentalitás"
.
Mennyire másabb a látásmód azoknál, aki dolgoztak kint (nem magyar cégnél...)
Itt is fúrták egymást, ment a lepkefingból vihar generálás, etc... Leállítottam jórészt. Nem az a dolgunk, h a másik hibáját felnagyítsuk, szétkürtöljük, hanem megoldjuk, lehetőleg mielőtt a partner vagy a big boss "hozzászólna" (-$ formában többnyire
). Páran nehezen dolgozták fel. De ez már nem az ovi, hanem munkahely. Aki nem csapatjátékos, attól meg kell válnunk.Másik téma: mit csinál a kolléga, mennyit keres. Nyugalom, tudom ki hogyan dolgozik, ki "kummant" és ki húz. Ezek meglátszanak a prémcsin és ha jön az utasítás, akkor tudom kit kell elküldeni. Ettől azért a lazábbak is összekapkodták magukat szerencsére. Megmondtam, h németeknek dolgozunk, elvárt a német precizitás és az ehhez megfelelő hozzáállás...
Mi van most? Jött egy új csaj, a régivel nem dűlőznek... persze hogy két kétdudás egy csárdában
ehh... velük még lesz pár kör, mire tudnak panaszkodás nélkül együtt dolgozni... De összességében 4 hónap alatt átszabtam az osztályt, aki itt dolgozik az nem "búvalbaCCott" kényszermunkás irodába jön.ó igen! Hiszek benne, h a fejétől bűzlik a hal. Vagyis olyan a társaság, amilyen a vezető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
). Páran nehezen dolgozták fel. De ez már nem az ovi, hanem munkahely. Aki nem csapatjátékos, attól meg kell válnunk.
ehh... velük még lesz pár kör, mire tudnak panaszkodás nélkül együtt dolgozni... De összességében 4 hónap alatt átszabtam az osztályt, aki itt dolgozik az nem "búvalbaCCott" kényszermunkás irodába jön.