Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Rover623
üzenetére
Én is dolgoztam PC boltban, szervizeltem, javítottam gépeket, és igen, adatokat is mentettem. SOHA nem néztem meg személyes dolgokat, legfeljebb EGYET ellenörzés céljából mappánként, és legtöbbször ''nyaralás'', ''szulinap'' és hasonló mappákból ellenöriztem.
Mi lenne ha éppenséggel rólad vagy a párod privát, esetleg intim képeit kukkolná egy egész szervizes banda? Az hogy esne?
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
válasz
Rover623
üzenetére
Nem tudom, hogy mivel húztalak fel ennyire, de ahogy látom, már másra is ''megorroltál''. Szerintem sokkal inkább neked kellene kimenni a mezőre, és szitkozódni egy nagyot. Mindenkire kapsz, mint a veszett kutya. De ha ez neked így jó, én nem bánom, nem veszem a szívemre. És engedelmeddel (vagy anélkül) ha úgy gondolom, tovább rontom itt (is) a levegőt. Ha nem tetszik, szólj egy moderátornak, és szedesd ki az összes hozzászólásomat, vagy ami még jobb, bannoltass.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG OLED TV 55CS6LA
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi