Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Emléxem, régen megjött a mosógépszerelő (kiszedni a vízkövet), és az egész család azt figyelte, hogy böngészik a cuccosban...
10 éve segítettem DOS, NC, ... ismeretekből egy akkoriban 40 éves nőszemélynek (anyám barátosnéja volt). Átjött vele az apja meg az anyja... Azóta nem vállalok ilyesmit...
Manapság meg még egy kényes téma: vírus írtasz, telepítesz, stb. Az ott töltött 4 órából kb 15 percet gépelsz csak, a többi időd a fal bámulásából áll (kivéve egy esetet
). A munka elvégeztével mennyit kérjek? 4 nyamvadt órát eltöltöttem ott, ráadásul volt, hogy saját rendszerem árán jöttem rá megoldásokra... Nem tudok olyan alacsony összeget mondani, hogy ne sokalnák... És ennek ellenére, ha a derék ügyfél elmegy orvoshoz, ügyvédhez, szó nélkül tejeli a nem kis összegeket gyakran a semmiért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). A munka elvégeztével mennyit kérjek? 4 nyamvadt órát eltöltöttem ott, ráadásul volt, hogy saját rendszerem árán jöttem rá megoldásokra... Nem tudok olyan alacsony összeget mondani, hogy ne sokalnák... És ennek ellenére, ha a derék ügyfél elmegy orvoshoz, ügyvédhez, szó nélkül tejeli a nem kis összegeket gyakran a semmiért...