Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Szerinted én megadom mindenre az adataimat?
De havi egyszer se legyen.Amúgy az vicces, hogy pl. az UPC tukmálója rám kifejezetten megsértődött, pár éve, amikor teljesen kulturáltan és békésen (De most komolyan, ki nem olyan a telefonban? Ha annyira zavarna, inkább leteszem...) közöltem, hogy nem szeretném úgy meghosszabbítani az előfizetésem, hogy ugyanazért a szolgáltatásért többet fizessek. Meg a saját bankomnál kellett már hivatalosan panaszt tennem, hogy ha már megbeszéltük, hogy nem hivogatnak a baromságokkal, hanem emailt küldenek és le is papíroztuk, akkor esetleg tartsák magukat hozzá.
Szóval az tuti, hogy akikkel tényleg van szerződésem, azok valahogy pofátlanabbak.

@Wolfman
Az eddigi tapasztalatom szerint igen, ez segít. Nem feltétlen azért, mert akkor majd jól tisztelik a magánéletem, hanem mert beikszelik, hogy nekem úgysem fognak soha semmit eladni. és fölösleges a költség. Nekem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Teevolution Terra Pro Wireless + Rapid Sync 8K Dongle egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De havi egyszer se legyen.