Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
válasz
KaiotEch
üzenetére
De. Nem is panasznak szántam, sőt, magamban szoktam nevetni ezen, hogy szegény user azt hiszi, ő az első, aki ilyen kis hülyeséggel, meg hogy fölöslegesen fárasztott. Nem is olyan rég rájöttem, a szakmám sok rokonságot mutat a gyóntatópapokéval: ők is eleinte szörnyülködnek, miket vallanak meg nekik az emberek, aztán átlendülnek a "Megöltem apámat... - Nagyszerű, hányszor?" állapotba.
Mellesleg mindig igyekszek viccet csinálni a szituációból lehetőleg úgy, hogy senkit ne sértsek meg. Valószínűleg emiatt is a cég év végi buliján az év komikusának választottak.
A hozzászólás írása közben elhívtak az ipse asztalszomszédjához, és ő hozta fel a másiknak, hogy zavarbahoztam ezzel a mutatványommal. Mondtam neki, hogy elnézést... Ő kért bocsánatot, hogy egy ilyen kis hülyeség miatt ugráltatott. Erre mondtam neki, hogy ugyan már, engem ez nagyon szórakoztat, mert vicces egyrészt az, milyen apróságokon múlnak sokszor dolgok, másrészt pedig az a döbbenet, amikor kiderül, hogy csak ennyi volt a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest