-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex1681
friss újonc
válasz
lkepes #65112 üzenetére
Szia.Még a kezdeteg kezdetén nekem is ezt művelte naponta többször is mire rájöttem,hogy ip cím kiosztásnál meg eggyezet a telóm és a nas ip-je és mikor telón neteztem már vágta is le a netet majd újraindult a nas torrent betöltése stb.Persze rá nemsokkal ilyen üziket kaptam én is.Szerintem nálad is ip ütközés van csak de azt gyorsan helyre lehet állítani.
-
alex1681
friss újonc
Sziasztok.
Hatalmas problémával fordulnék hozzátok amiben remélhetően valaki tudja rá a választ
Adott egy ds120j nas,fix belső ip címmel megy szépen,de mikor belépek a számítógépen a kezelőfelületre a házban minden eszközön elmegy a net 1-2 percre de persze a nason nem.
Valami beállítás probléma lehet, de sajnos nem vagyok még profi.Ebben kérnék segítséget,ha valaki tudna megközelítő választ adni vagy konkrétan a választ azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest