- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
A quickconnect csatlakozással kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a mobil eszközök esetén tudja hogy belső vagy külső hálozatról csatlakozik az ember?
Eddig ez nem jelentett problémát, nem vettem észre, de most lassúnak tűnik és a video station is szólt, hogy quickconnect helyett port forwarding-gal kellene inkább csatlakozni a jobb teljesítmény miatt. Azt hittem ha hálózaton belül vagyok akkor nem megy ki a quickconnect miatt. Beírhatom az ip-t, de akkor mindig váltogatni kell a bejelenkezési adatokat.
Köszönöm.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Statikus #24903 üzenetére
Szia,
Nálam annyi a szétosztás, hogy külön albumba mennek.
Egyébként van akinek IPhone esetén működik ez rendesen? Egy dolog, hogy automatikusan nem megy, mert a rendszer nem engedi, de ha elindítom a progit akkor is egyszer megy, majd megint nem. Csak úgy lehet működésre bírni, ha kikapcsolom, majd vissza a photo backup-ot.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Borisz76 #24750 üzenetére
Én is rágódom rajta, mert ez így nem igaz szerintem. Nálam legalábbis másképpen működik. Ha átnevezem a letöltött fájlokat vagy áthelyezem akkor tényleg megy egy darabig a visszatöltés és a DS download észre sem veszi, de egy idő után hibát fog jelezni. Nem teszteltem, de szerintem újrainduláskor felejt. Nálam minden nap újraindul a NAS, így ez soha nem működött.
-
Kulbi
aktív tag
Használ esetleg valaki Photo station-t és DS Photo photo backup funkciót iPhone telefonon? Nekem nem menti le a képeket magától csak ha elindítom? A geo azonosítás be van kapcsolva. Köszönöm
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült beszereznem egy Synology nast és szeretném a segítségeteket kérni. Ismerkedem a könyvtárszerkezettel és ha jól látom a home és homes ahova lehet másolni adatokat, sőt a homes csak a felhasználó szerinti linkek, ugyanoda a home-ba mutatnak, jól gondolom? A többi könyvtár pedig a képek videók, zene, amit a video, photo és audi station használ alapértelmezetten. Beállítottam a torrent klienst, a home mappába tölt le, ott is tartalom szerint struktúrálva. Tehát egy könytár a zenéknek egy a filmeknek és egy a sorozatoknak. Ezeket a letöltött tartalmakat nem szeretném ide oda másolni, illetve többszörösen tárolni. Meg lehet adni, hogy a station programok ezeket szkenneljék?
Köszönöm.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Mauzes #21583 üzenetére
Ez nehéz kérdés, mivel jelenleg nem használok ilyet nem tudom mennyire jó ill. mik az előnyei. Per pillanat egy médialejátszót használok sima sima samba megosztással ill. Kodi is fut rajta. Később nem tudom, hogy telefonon, esetleg egy tableten jól jönne ez a transzkódolás, mik a szoftveres korlátai.
Jelenleg úgy látom, hogy sokféle platformon kell megfelelni, win, mac, Iphone, android... Ezét is hajlok a synology felé, mert jókat olvasni mindenhol.
Csak nem akarok most pénzt kiadni egy 216play-re ami lassabb másolás szempontjából mint bármelyik elődje és a processzor meg nem tudom mit tud és két év múlva semmilyen plugin nem megy rajta. De ezek csak az én félelmeim, most még tájékozódok. -
Kulbi
aktív tag
válasz
Mauzes #21578 üzenetére
Köszönöm. Elkezdtem nézegetni ezeket a play kiadásokat, de elég vegyeseket olvasok. Pl. a 216play jó áron van, de a transcoding kivételével gyengébb mint az elődje, vmi másik proci, ami egyesek szerint zsákutca és kevesebb program támogatja. Nem beszélve a 214+-ról, mert az lehet még gyorsabb. Elég összevissza a kínálat
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Milyen synology nast ajánlanátok otthoni hálózatba, amely kiszolgál:
- 2 db TV-t,
- 3 telefon-t,
- laptop-ot,
- médialejátszót,
- kb. 200 torrent.
Adatok kezelése (doksik, családi képek, videók), zene, film, letöltés...
Nem mondom, hogy minden menne egyszerre, de nem akarom, hogy szűk legyen és a homokozásra kelljen várni. Elég lehet egy 215j vagy érdemes a + irányba nézelődni, pl. 214+, esetleg play? Elsősorban nem az ár a mérvadó, de nem akarom azért túllőni se.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest