- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
Sikeresen lezajlott a backup és a visszaállítás cirka 2 nap alatt
Minden király! Megszűnt a hibaüzenet is, szóval jah, új vinyó beiktatva.
A régi winyón ott van még a rendszer, az létezik, hogy a Trasmissiont onnan valahogy átrakjam? csak mert rohadtsok torrent fájl volt benne, főleg programok, zenék, amik mentek 0-24 órában, azokat vissza töltögetni egyesével halálomig menne. -
Dawe24
tag
Sziasztok!
Nemrégiben egy 2018-as 4 tb-os WD redet cseréltem biztonsági okokból, egy ugyanolyan kapacítású WD red plus-ra. Pár napig minden rendben volt, majd jött a Figyelmeztetés jelző a fájlrendszerrel kapcsolatban
Tároláskezelésnél futtattam a fájlrendszer ellenőrzést, de a hiba nem szűnt meg.
A winyóval nem lehet gond vagy igen? Az lehet a baja, hogy másik winyó van benne és ezt felismerte? Klónoztam a régivel, minden fut normálisan, de ez a figyelmeztetés jelző baromira aggaszt. Rendszer újratelepítés segíthet? Biztonsági mentés és helyreállítás esetleg? Köszönöm a válaszokat! -
Dawe24
tag
Sziasztok! Van egy Synology DS116 tehát 1 vinyós szeróm már 6 éve kb. 3 éve van benne egy WD Red 4 TB azonban a garancia kb már lejárt. Még semmi baja, tökéletesnek írja a rendszer. Viszont szeretnék egy klonozást végezni ezzel: [link]
A kérdés az lenne, hogy mivel ehhez nem kell PC a klonozáshoz, miután berakom az újat ugyanúgy fog működni minden? Előző cserénél nem klónoztam, tehát nem nagyon van tapasztalatom..
Használta már valaki ezt a racket erre a célra? -
Dawe24
tag
Köszi srácok!!
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
Mivel lehet hülye kérdés, viszont nem tudom lehetséges-e, így újra felteszem nektek hátha tud valaki érdemleges választ adni, vagy talán már benne is van a kérdésben, de ne tarsátok magatokban...Szóval...Olyan ügyben kéne nekem segítség, hogy van egy Syno 116-om, egy laptop, ami wifire csatlakozik, de ugyanazon a hálózaton 5G-vel. Total Commanderrel be lépek rá FTP-n keresztül, viszont bármit csak úgy tudok megnyitni, ha letöltöm a notira.
Hogyan lehetne pl úgy alakítani az egészet, hogy windows intézős menüvel lehessen böngészni? Csak kábellel? -
Dawe24
tag
Sziasztok!
Olyan ügyben kéne nekem segítség, hogy van egy Syno 116-om, egy laptop, ami wifire csatlakozik, de ugyanazon a hálózaton 5G-vel. Total Commanderrel be lépek rá FTP-n keresztül, viszont bármit csak úgy tudok megnyitni, ha le töltöm a notira.
Hogyan lehetne pl úgy alakítani az egészet, hogy windows intézős menüvel lehessen böngészni? Csak kábellel? -
Dawe24
tag
Sziasztok!!
Van egy Syno DS 116-om, vettem hozzá egy külső merevlemezt is, hozzá kötöttem, nagyon szépen viszi a torrentet, az a kérdésem, hogy mennyire egészséges neki, ha 24/24 fut a háttérben? Seagate STEA2000400_BULK (2 TB, 2.5 Inch, USB 3.0, 5400 rpm, black) a külső merevlemez.
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
Újabban azt csinálja a Transmission DSM 6.1-nél, hogy Beállítom a letöltést a /volume1/Donwloads/Movies -ra (létezik a mappa és régen ide is szedte őket)
És mégis ide szedi: /volume1/transmission/downloads sőt, megáll az incoming mappában, nem is megy át a downloadsba.... Ha át állítom a beállításokba /volume1/transmission/downloads -ről a download/Movies-ra akkor premission deniedet ír letöltésnél. Magyarul csak a fő mappájába engedi, pedig semmit nem változtattam a megosztási beállításokban.
Hogyan tudnám orvosolni? -
Dawe24
tag
Sziasztok!
A napokban frissítettem a Deluge-t, azóta nem tudom megnyitni, letöröltem, újra telepítettem volna, de ez az üzenet fogad:Most honnan tudjam meg, hogy melyik program használhatja azt a portot? Vagy mi lehet a probléma?
-
Dawe24
tag
Jó, ez is megoldva
Bocvsássatok meg a lámaságom miatt, Linux alatt eddig csak androidot használtam, de az valahogy egyszerűbb kategória
-
Dawe24
tag
írási és olvasási jog minden mappára be van állítva elvileg magától kéne átraknia, mert úgy állítottam be telepitésnél is, de nem tudom elképzelni, hogy ne mtudom letölteni máshova, amire van írási jog..
szerk.: teljesen letöltve is ott marad az incomingba, viszont 1-et sikerült le töltenem a Moviesba valahogy....
szerk2.:Moviesba mennek, Seriesba nem
akkor nézem a jogokat
-
Dawe24
tag
Egy apró pici egyszerű kérdéssel fordulnék hozzátok ezúttal a már szépen működő TM-el kapcsolatban.
Miért van az, hogy amikor be rakok valamilyen torrentet és be állítom neki hova töltsön (pl ha sorozat, akkor Series mappába menjen, ha film, akkor a Moviesbe, stb...) akkor is az incomingba szedi le, ha rá megyek a TM-en belül, hogy Set Location, akkor is ott marad az Incomingban? -
Dawe24
tag
Sziasztok!
Lelkesen próbálgatom itt a Delugét, a RuTorrentet, miután a transmissiont sikerült úgy beállítani, hogy el is induljon, a letöltésnél Premission Deniedet ír. A Deluge a RuTorrent egyaránt nem akar elindulni, miután rá megyek a linkre, sőt vissza irányít az alap ip:5000-re..... Keresgéltem neten mindenféle probléma megoldó faeladatot, de s olyan igazán hasznos információt nem találtam.... Mit rontottam el a tr-ben és mit a ruban, stb? -
Dawe24
tag
Van benne valami... Csak gondoltam, mivel a NAS saját forrásból dolgozik el fogja érni a hasonló sebességet... Más: DLNA: Néha így is írja a betöltést film lejátszás közben a TV-n, bár nem annyira idegesitő, mint gépről, ez lehet azért, mert mondjuk 3-4 aktív dolog van a routerre kapcsolódva vagy csak egy kiküszöbölhető bug?
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy DS 216j-t és nagyon meg vagyok vele elégedve, 1 dolgot kivéve: a Dowload Station fapados stílusa miatt tenném fel a transmiisont a NAS szerverre, próbáltam mident, itt is olvasgattam, de nekem az istenért sem sikerül el indítani telepítés után.
Még ez a videó alapján is meg csináltam, hátha... https://www.youtube.com/watch?v=RPVs-Gt44dg
Csomag futtatási hibát ír... valakinek ötet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest