- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paix
tag
válasz
Alex91 #65226 üzenetére
Jogos.
Megkerestem a reset gombot, nyomom-nyomom (10 másodpercnél is tovább), de nincs csippanás. Nem reagál. Más fórumokon ezekhez a tünetekhez alaplaphibát írnak, úgy sejtem ez lesz itt is.
@nyikszi Archer C7. Egyetlen wired klienst lát, ami más..
@NeroLacus Új a nas is, meg a hdd-k is.
-
paix
tag
Közben megigazítottam a hálókábeleket is. Eredetileg kettővel kötöttem össze routerrel, de aztán az egyiket kiszedtem és azt, amit meghagytam a routeren átdugtam egy másik portba. Továbbra is csak a kék led villog, semmi más. A router adminfelülete alapján úgy tűnik nem kap ip-t a nas.
-
paix
tag
válasz
NeroLacus #65217 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető voltam.
Annál a pontnál tartok, hogy szeretném megtalálni a nast a hálón és feltelepíteni a DSM-et, de egyelőre nem találom sem a find.synology.com-mal, sem a synology assistanttel, sem pedig a DS finder appal.
Az általad másodikként linkkelt videó is azzal kezdődik, hogy a kék led állandóan világít és a zöld státuszledek már villognak/világítanak. Nálam viszont csak a kék led villog, hiába várok nem ég a többi.
Ez alapján úgy vélem, hogy a nas még csak minimálisan sem "bootol be" (tehát nem a dsm-et várom, hanem azt, hogy legalább elkezdhessem az installt).
Mit rontok el?
-
paix
tag
Sziasztok!
Most szerettem volna beüzemelni egy DS220+ (6GB) nas-t, benne 2x10TB WD Red HDD-vel.
- Az első indítás után kb 1 órát ment a nas, a winyók felpörögtek, de csak a kék led villogott, a többi sötét maradt.
- Kikapcs, winyók ki, majd be, bekapcsol, most már csak 10 percet vártam, tünet ugyanaz.
- Ezt követően megismételtem winyók nélkül is, 7 percig ment, szintén semmi.
- Utolsó próbálkozásként megnyomkodtam (kiszerelni nem akartam) a plusz ramot.. hátha.. szintén kék villogás csak.Ugye jól sejtem, hogy garanciális ügyintézés vár rám? Van esetleg bármi, amit még megpróbálhatnék?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest