- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
Egy olyan kérdésem volna hogy egy Synology ds918+ nas lekezel szerintetek egy TOSHIBA HDD 14TB 3.5" SATA 7200RPM 512MB X300 PERFORMANCE hdd-t?
-
kissdani
senior tag
Tudna valaki segíteni abban hogy egy ds918+ nason hogy lehet kikapcsolni a snapshot-ot? Mert azt gyanítom azért nem törlődnek a pc-ről letörölt adatok csak akkor ha rámegyek a Synology drive-nél az összes lomtár ürítésére akkor tünik el az adat.
-
kissdani
senior tag
Egy olyan problémám volna hogy a synology nasról törlök filét és a total commanderben és az intézőben is eltünik de a hely nem szabadul fel. Olyan mintha be lenne kapcsolva a lomtár de nincs se a windowsban sem pedig a synology kezelő felületén. Így sehogy sem tudok helyet felszabadítani. Mi lehet a probléma? Engedélyek megvannak az írás olvasáshoz.
-
kissdani
senior tag
Tudtok olyan adroid alkalmazást amivel lehet vezérelni a ds918+ nast? Gondolok itt a beállításokra, kikapcsolás esetleg bekapcsolás... Köszönöm.
-
kissdani
senior tag
Frissítettem a ds918+ nast Dsm7-re de így a plexet nem tudtam feltenni . Manuálisan instaláltam el is indul de így nem tudom a filmeket hozzáadni egyszerűen nem látja. Az engedéjek meg vannak. Mi lehet a baj?
-
kissdani
senior tag
válasz
zsamiatt #71143 üzenetére
Nah sikerült az volt az alapvető probléma hoy a belépésnél ott van hogy synology id nos én oda beírtam de nem volt jó igy beirtam az ip-t de akkor csak a belső hálózatról ment.
Szóval nem elég a synology id-t beírni utánna kell irni még hogy
synology id.synology.me ---EZ A LÉNYEG
De ezt sehol nem írják le hagy killódjon a balek...
Köszönöm mégegyszer a segítséget. -
kissdani
senior tag
válasz
ArthurShelby #71141 üzenetére
Köszönöm a segítséget egész nap ezzel kíllódtam most azt is megpróbáltam amit te küldtél, beirtam portot megpróbáltam a routernél is a port továbbítást de nem sikerül sehogysem.
Egy szösszenetet hagy írjak már le mer szétvág vele az ideg: Egy olyan több száz ezres /nem kínai gagyi/ eszközön ami elméletileg ezért van hogy távolról elérést biztosítson ennyit kíllódni és nem jó ez valami röhely. Mért nem elég feltenni a programot ide is odais, egy felhasználónév és egy jelszó és csókolom. De ez így ebben a formában kiviszem megtaposom kategória... -
kissdani
senior tag
válasz
ArthurShelby #71136 üzenetére
Nem semmit kellene?
-
kissdani
senior tag
válasz
zsamiatt #71129 üzenetére
Letöltöttem a Synology drive alkalmazást a nasra, ennek van egy Andoridos kliense qr kód beolvas feltelepit belső wifiről tökéletesen működik de ha nem otthon vagyok vagy átváltok mobil netre csak a mappákat látom de benne a file-okat nem még a képeket se. Ez mért lehet?
-
kissdani
senior tag
-
kissdani
senior tag
Egy olyan gondom volna hogy a Synology 918+ nason sehogy nem tudom megoldani hogy külső hálózatról pl mobilnetről megnyissam a fileokat. Letöltöttem a Drive alkalmazást a nasra és a telefonra is belső hálózatról minden jó de amint átváltok mobil netre vagy nem vagyok otthon wifin, csak látom a mappákat de a tartalmukat nem. Ez mért lehet? Már mindent végigpróbáltam és nem jó. Belső hálózaton látom és meg is birom nyitni.
-
kissdani
senior tag
Sziasztok. Egy távoli elérést szeretnék valahogy megoldani a ds918+ nassal. Az adataim külföldről pc-n vagy telefonon szeretném elérni filmet nézni róla esetleg. Megoldható valahogy? Ha igen segitene valaki hogy milyen progival és mi kell hozzá?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest