-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
Hello, a DSM 7-ben a "deactivate drive" pontosan mit csinal?
- elvesznek az adatok a lemezem, vagy hozzaferek pl. egy PC-be berakva?
- ha visszateszem a HDD-t aztan ugyanabba a NAS-ba, felismeri a DSM, tudom hasznalni ujra a NAS-ban adatvesztes nelkul?
- ha vannak rajta appok, azok atkerulnek mas lemezre? vagy ha nem, akkor miutan visszatettem kesobb a NAS-ba fognak mukodni az appok?koszonom
-
nrbx
tag
válasz
hackeeeee #76936 üzenetére
Hello, en kerdeztem ugyanezt, az ajanlott klonozast aztan nem probaltam meg, ugyhogy nem tudom megerositeni, hogy mukodik, mashogy csinaltam, de nem ment zokkeno mentesen, az alkalmazasokat ujra kellett telepitenem, ujra konfiguralnom. Elso korben ha tudod probald ki ezt a klonozast.
-
nrbx
tag
Hello, valaki esetleg tudna kuldeni leirast, hogy tudom cserelni egy 2 lemezes NAS-ban az egyik lemezt nagyobbra, ugy, hogy semmi adat, beallitas nem vesszen el? Ket lemez van, mindegyiken 1-1 kotet. Az egyiket szeretnem cserelni nagyobbra. Probaltam klonozassal (Acronis True Image) - nem mukodott, meg neztem ezt a leirast is, de tobb dolog nem egyertelmu benne. Azt hittem egy trivialis dologrol van szo.
-
nrbx
tag
Hello, egy DS115 mennyire hasznalhato manapsag? Nincsenek nagyon nagy igenyeim. Most egy intel atomos Xpenology-s NAS-t hasznalok erre:
- Plex szerver futtatasa
- Full HD/4k filmek streamelese Apple TV-re (Plex adatbazis, Infuse lejatszo)
- torrent, havi 1-2 film, nem lenyeges annyira a sebesseg
- zene streamelese Plex szerverrol DLNA-val
- kepek streamelese Apple TV-re - DS Photo app
- ad-hoc biztonsagi mentes memoria kartyarol, Windows-os PC-rol.Erre elegendo meg a teljesitenye?
-
nrbx
tag
Hello, 1 lemezes NAS-t vennek, neztem a DS118-ast. Ez ugye Realtek processzorral van szerelve. A nyers erot leszamitva milyen elonyei lennenek egy Intel-es NAS-nak? Olvastam pl. korabban arrol, hogy a Plex egy idoben nem ment? az ARM-os procival szerelt Synology NAS-okon...
-
nrbx
tag
válasz
#80977664 #55176 üzenetére
5-10MB/s-el ha tud tolteni, az eppen eleg. Lenyeg, hogy mellette mukodjon a megosztas, ne szaggasson a film vagy a zene, amit streamelek valamelyik berendezesre.
Egyelore csak ismerkedek ezekkel a NAS-okkal, aztan ha bevalik, fogom latni realisan mire hasznalom, veszek majd valami olyat ami biztosan kiszolgal jo par evre elore, ez meg mehet a csaladban olyan helyre, ahol tenyleg csak alap cuccokra kell, semmi torrent...
-
nrbx
tag
DS115 (nem a DS115J) a maga 2 magos procijaval mennyire vallalhato manapsag? Erre kellene: Apple TV-re megosztani filmeket, 2 Denon HEOS lejatszora megosztani DLNA-n zenet, 1 windows PC erre backup-olna, meg torrent. Nyilvan ezek kozul nem mind egyszerre csatlakozna (ha filmet nezek, nem hallgatok zenet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest