- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Sziasztok,
melyik típusú NAS-t ajanlanatok most otthoni felhasználásra, főleg telefonról fényképek szinkronizálása, laptoprol adatok mentése és talán médiaszerverkent is használnám. 2 lemezes megoldás elég lenne.
koszonom! -
Boost3er
tag
Sziasztok,
Nem tudjatok, hogy mi lehet a probléma ha eddig rendesen ment a torrent, aktív módban, tegnap lefrissítettem a DMS-t és most már passzív. A Download Station port továbbra is nyitva a routerben, mint előtte és a Syno tűzfalban is engedélyezve van. Van bármi ötletetek, hogy mit ronthattam el? Köszönöm!
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Ds Clouddal kapcsolatban lenne kérdésem. Van aki használja iPhonenal? Az lenne a kérdésem, hogy le tudok rá menteni mindent? Gondolok itt arra, hogy Kontaktok vagy csak egy adott mappát pl fényképek?
Koszonom a segítséget! -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha letöltök egy torrentet a download stationbe, majd arra a torrentre már nincs szükségem, és/vagy hely hiány miatt törlöm, az lehetséges, hogy seedelni ezután még tudjam tovább? Vagy ha nincs meg maga a fájl (pl.film), akkor nincs mit seedelni sem?
Köszönöm szépen! -
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Synology nas-omon eddig hibátlanul használtuk a Plexet. Most új router lett TP-Link 1043nd v3, kintről elérem a nas-t minden be van állítva, port forward is, viszont mikor rákattintok a plexre egyszerűen nem hozza be, és a TV se látja. Valakinek valami ötlete mi lehet a baj vele? Vagy mit lehet ilyenkor tenni? -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki UPC wifis routerrel használja a NAS-t és sikerült elérnie, hogy kívülről elérje? Mert nekem eddig TP-Link volt azon minden rendben ment, most kaptunk egy UPC routert amit majd bridge módban akarok használni, de egyenlőre még nincs meg az új router addig kénytelen vagyok használni, de egyszerűen nem tudom rajta elérni, hogy a ddns működjön, kívülről nem tudom elérni. Valaki tud segíteni nekem ebben?
Köszönöm szépen előre is! -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Távoli számítógépre, hogy tudom felcsatolni a synology nas egyik mappáját? Mikor rámegyek, hogy hálózati mappa felcsatolása, oda mit kell megadni? A külső ip-t vagy a ddns címet, vagy hogy? -
Boost3er
tag
Sziasztok! Valaki használja telefonon az audio ds-t? Csak azért kérdezem, mert nekem egy óra alatt lezabált 380 mb netet így a hónapra el is fogyott az 500 mb mobilinternetem. Ez normális? Másnál is ennyit használ? Köszönöm a válaszokat.
-
Boost3er
tag
Download station-be valahogy be lehet állítani, hogy külön torrenteket külön mappába mentsen? Tehát, hogy a filmeket a video mappába töltsem le, a zenéket a music-ba stb. stb. valahogy lehetséges?
-
Boost3er
tag
Sikerült megoldani a mobilinternetes problémámat, igazából annyi volt az egész, hogy a routert újra kellett indítanom, mert teljesen meghülyült a port forwardingtól. Csak azért írtam le, hogy ha esetleg másnak lenne ilyen problémája, akkor próbálja meg, hogy reseteli a routert.
-
Boost3er
tag
válasz
Megane2000 #15156 üzenetére
Dyndns működik másik gépről nem otthoni hálózatról el is értem a nas-t, de mobilnettel nem érem el böngészőben sem.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Valakinek van tippe arra, hogy mobilon a synology appokkal, miért csaj wifin tudok csatlakozni a NAS-ra? Ds audioval, ds download, ds file-al is ez van. Mobilnettel egyszerűen nem tudok csatlakozni, tölt sokáig azt írja ki, hogy nas nem elérhető vagy időtúllépés, míg wifin azonnal csatlakozik, így konkrétan a funkciója miatt amire jó lenne nem tudom használni. Egyébként t-mobile a szolgáltatom. Valakinek valami ötlet? Valami beállítás lenne?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest